proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 10 Ekim 2021 #1 Gerçekten 1 yıldır bu sorunu çekiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Dosya Ekleri Bıktım.PNG 21,6 KB · Görüntüleme: 73
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 10 Ekim 2021 #21 Heunzey dedi: Vida yalama oldu ise yalama vida yi sökme video larindan bakip çıkartmaya çalışın muhtemelen o vida kapağı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler iyi günler yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Vida yalama oldu ise yalama vida yi sökme video larindan bakip çıkartmaya çalışın muhtemelen o vida kapağı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler iyi günler yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 10 Ekim 2021 #22 proyic dedi: Tamamdır teşekkürler iyi günler yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler. Eğer bakımını falan yaparsanız oyunuzun kasmasinda azalma olur. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Tamamdır teşekkürler iyi günler yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler. Eğer bakımını falan yaparsanız oyunuzun kasmasinda azalma olur.
KS KS proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 4 Şubat 2024 #23 Darneluin dedi: Selam, İşlemcinin temizliğini ve yeni macun işlemlerini yapın. Genişletmek için tıkla... Keşke dediğinizi yapsaydım bunu dediğimde bilgisayarcı alakası yok dedi yaptırmak istedim yapmadı babam da bilgisayarcıya inandı tabii bende sinirlenmiştim gittim bilgisayarı söktüm çıkartığımda termal macun yoktu yani erimiş kıvamında o bilgisayarcıya buradan selam. Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Selam, İşlemcinin temizliğini ve yeni macun işlemlerini yapın. Genişletmek için tıkla... Keşke dediğinizi yapsaydım bunu dediğimde bilgisayarcı alakası yok dedi yaptırmak istedim yapmadı babam da bilgisayarcıya inandı tabii bende sinirlenmiştim gittim bilgisayarı söktüm çıkartığımda termal macun yoktu yani erimiş kıvamında o bilgisayarcıya buradan selam.