B Batuhan Raul Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #1 Neredeyse bütün gün bunula uğraştım. Problemim ile ilgili olan konularıda okudum ve söylenenleri yaptım fakat başarılı olamadım. Harici ekran kartını görüyor fakat Intel HD Grapichs'i kullanmaya devam ediyor. Mümkünse yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2017
Neredeyse bütün gün bunula uğraştım. Problemim ile ilgili olan konularıda okudum ve söylenenleri yaptım fakat başarılı olamadım. Harici ekran kartını görüyor fakat Intel HD Grapichs'i kullanmaya devam ediyor. Mümkünse yardım edin lütfen.
G Gursoy Danyeri Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2017 #2 Harici ekran kartı mı taktın , yoksa laptopla tümleşik gelen ekran kartından mi bahsediyorsun
B Batuhan Raul Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2017 #3 Gursoy Danyeri dedi: Harici ekran kartı mı taktın , yoksa laptopla tümleşik gelen ekran kartından mi bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... Tümleşik gelen ekran kartı
Gursoy Danyeri dedi: Harici ekran kartı mı taktın , yoksa laptopla tümleşik gelen ekran kartından mi bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... Tümleşik gelen ekran kartı