G guavncqewud Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #11 KojiroHyuga04 dedi: Model çıkmadı maalesef. Net bir veri de bulamadım Genişletmek için tıkla... Peki ben size yarım saat sonra bilgisayarın bütün özelliklerini atsam olur mu acaba?
KojiroHyuga04 dedi: Model çıkmadı maalesef. Net bir veri de bulamadım Genişletmek için tıkla... Peki ben size yarım saat sonra bilgisayarın bütün özelliklerini atsam olur mu acaba?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.807 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 19 Şubat 2022 #12 Atsanız bile internette net veri bulamadığımı ifade ettim.
G guavncqewud Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #13 KojiroHyuga04 dedi: Atsanız bile internette net veri bulamadığımı ifade ettim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız yardımlarınız için teşekkürler ben bir şeyler yapmaya çalışacağım iyi akşamlar
KojiroHyuga04 dedi: Atsanız bile internette net veri bulamadığımı ifade ettim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız yardımlarınız için teşekkürler ben bir şeyler yapmaya çalışacağım iyi akşamlar