Bu arada Intel için verdiğimi kuracaksınız ama bir sorayım. Aldığınız RAM'lerin marka ve modelini verir misiniz? Uyumsuz olabilirler bu arada.
Herkese açık hale nasıl getireceğim?Lütfen dosyayı herkese açık bir biçimde paylaşın ya da MediaFire'a yükleyip paylaşın.
Şu an bilgisayarın BIOS sürümü F.2E olarak güncellendi. @Enes3078 size çok teşekkür ederim. Sayenizde bilgisayarın BIOS sürümü güncellendi.Herkese açık hale nasıl getireceğim?
@Enes3078 sanırım yeni bir BIOS sürümü buldum. F.2E modelinde bir sürüm. Onu yüklemeye çalışacağım.
Size geri dönüş yapacağım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tamamdır, çok teşekkür ederim.Ne demek sorununuzun çözüldüğüne sevindim. İyi kullanımlar dilerim, sorun devam ederse beni etiketleyebileceğinizi unutmayın.
Herkese açık hale nasıl getireceğim?
@Enes3078 sanırım yeni bir BIOS sürümü buldum. F. 2E modelinde bir sürüm. Onu yüklemeye çalışacağım.
Size geri dönüş yapacağım, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Şu an bilgisayarın BIOS sürümü F. 2E olarak güncellendi. @Enes3078 size çok teşekkür ederim. Sayenizde bilgisayarın BIOS sürümü güncellendi.
Ne demek sorununuzun çözüldüğüne sevindim. İyi kullanımlar dilerim, sorun devam ederse beni etiketleyebileceğinizi unutmayın.
Merhaba.Hocam merhaba, konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın. Şimdi bende de aynı DV6000 laptop var Pentium Duo 2 5500 ve şu an içindeki BIOS 2007 tarihli F29 gözüküyor. Şimdi ben bu BIOS'u güncellemek istiyorum ama en güncel BIOS'unu bulamadım ve işletim sistemim Windows 7 bir sorun olur mu ve güncel BIOS'unu atabilirseniz çok mutlu olurum.
Merhaba.
Cihazı elimizden çıkaralı neredeyse 2 yıla yakın oldu.
Dosyayı da nereden çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
Ancak DV6299EA modeldi bizim, bunu net hatırlıyorum.
Belki bu link işe yarayabilir eğer DV6299EA model ise.
F2.e BIOS var.HP Pavilion dv6299ea BIOS
Free HP Pavilion dv6299ea BIOS. Found 2 drivers. Select BIOS to download.drivers.eu
Merhaba.
Cihazı elimizden çıkaralı neredeyse 2 yıla yakın oldu.
Dosyayı da nereden çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
Ancak DV6299EA modeldi bizim, bunu net hatırlıyorum.
Belki bu link işe yarayabilir eğer DV6299EA model ise.
F2.e BIOS var.HP Pavilion dv6299ea BIOS
Free HP Pavilion dv6299ea BIOS. Found 2 drivers. Select BIOS to download.drivers.eu