M mediatr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2013 Mesajlar 16 4 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar benim HP Pavilion DV6000 Notebook'um var. Ekran kartı Nvidia Geforce GO7200. Bu ekran kartını değişirme şansım var mıdır ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2013
Arkadaşlar benim HP Pavilion DV6000 Notebook'um var. Ekran kartı Nvidia Geforce GO7200. Bu ekran kartını değişirme şansım var mıdır ?
A Anıl Sezer Ziyaretçi 4 Temmuz 2013 #2 Değiştirsiniz elbette ama pahalı olur. Laptop ekran kartı değişimi - YouTube Ama tabi ekran kartı ana karta gömülü değilse... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2013
Değiştirsiniz elbette ama pahalı olur. Laptop ekran kartı değişimi - YouTube Ama tabi ekran kartı ana karta gömülü değilse...
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2013 #3 Değiştirmek yerine yeni bir notebook daha faydalı olur görüşündeyim. Zaten oyun oynamıyor iseniz sıkıntı yok.
Değiştirmek yerine yeni bir notebook daha faydalı olur görüşündeyim. Zaten oyun oynamıyor iseniz sıkıntı yok.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 4 Temmuz 2013 #4 Bende aynı görüşteyim. Yanlış modele bakmadıysam 1 Gb Ram var bilgisayarınızda. Yenisini almak en sağlıklısı olacaktır.
Bende aynı görüşteyim. Yanlış modele bakmadıysam 1 Gb Ram var bilgisayarınızda. Yenisini almak en sağlıklısı olacaktır.
M mediatr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2013 Mesajlar 16 4 Temmuz 2013 #5 Bana Fear, Crysis gibi oyunları çalıştırsın yeter Kasması önemli değil, çalıştırıyorsa yeter Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2013
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 4 Temmuz 2013 #6 mediatr dedi: bana fear crysis gibi oyunları çalıştırsın yeter kasması önemli değil çalıştırıyorsa yeter Genişletmek için tıkla... Bunun imkanı yok. 7200M ekran kartına sahip bir bilgisayarın ben diğer parçalarının iyi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ısınma sorunu yaratacaktır. Yani imkansız.
mediatr dedi: bana fear crysis gibi oyunları çalıştırsın yeter kasması önemli değil çalıştırıyorsa yeter Genişletmek için tıkla... Bunun imkanı yok. 7200M ekran kartına sahip bir bilgisayarın ben diğer parçalarının iyi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ısınma sorunu yaratacaktır. Yani imkansız.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Temmuz 2013 #7 7200 gömülüdür. Değişmez. Hele ki HP'de bu güne kadar MXM kart dörmedim.
M mediatr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2013 Mesajlar 16 10 Şubat 2014 #8 Crysis düşük ayarlarda çalıştı. Biraz kasma yaşadım gerçi...