E emirars33 Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 27 27 Aralık 2019 #1 Herkese selamun aleykum. Laptopumu aciyorum ilk actigimda bir sorun yok, donmuyor ama 5 dk geçtikten sonra laptopta asiri yavaslama, kasma oluyor. Sorun neyden olabilir? Laptopun ozellikleri: HP Pavilion DV6000 3GB DDR2 RAM Core 2 Duo 2.17GHz islemci 256MB ekran karti NVIDIA
Herkese selamun aleykum. Laptopumu aciyorum ilk actigimda bir sorun yok, donmuyor ama 5 dk geçtikten sonra laptopta asiri yavaslama, kasma oluyor. Sorun neyden olabilir? Laptopun ozellikleri: HP Pavilion DV6000 3GB DDR2 RAM Core 2 Duo 2.17GHz islemci 256MB ekran karti NVIDIA
Lutalica Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 113 Çözümler 1 27 Aralık 2019 #2 Benim de eski laptopum donuyordu hatta internet tarayıcısı bile açamıyordum. HDD yerine yeni bir SSD aldığımda düzelmişti. edit: bu demek değildir ki problem %100 hard diskinde.
Benim de eski laptopum donuyordu hatta internet tarayıcısı bile açamıyordum. HDD yerine yeni bir SSD aldığımda düzelmişti. edit: bu demek değildir ki problem %100 hard diskinde.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 27 Aralık 2019 #3 Çok genel konuşmuşsunuz. Hangi uygulamaları falan açıyorsunuz da donuyor? Biraz konuyu açın
E emirars33 Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 27 28 Aralık 2019 #4 292469 dedi: Çok genel konuşmuşsunuz. Hangi uygulamaları falan açıyorsunuz da donuyor? Biraz konuyu açın Genişletmek için tıkla... Googleye giriyorum youtube felan baska bisey yok donmaya baslayinca heryere aşırı yavas giriyor bilgisayarima felan internet expoler her şeye
292469 dedi: Çok genel konuşmuşsunuz. Hangi uygulamaları falan açıyorsunuz da donuyor? Biraz konuyu açın Genişletmek için tıkla... Googleye giriyorum youtube felan baska bisey yok donmaya baslayinca heryere aşırı yavas giriyor bilgisayarima felan internet expoler her şeye
Lutalica Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 113 Çözümler 1 28 Aralık 2019 #5 İşlemci sıcaklığı ne durumda oluyor o sırada?
E emirars33 Centipat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 27 28 Aralık 2019 #6 Lutalica dedi: Benim de eski laptopum donuyordu hatta internet tarayıcısı bile açamıyordum. HDD yerine yeni bir SSD aldığımda düzelmişti. edit: bu demek değildir ki problem %100 hard diskinde. Genişletmek için tıkla... İslemci termal macundan olmasin yoksa laptopu acinca 5dk sonra donmaya basliyor yani sanirim laptop isinınca donuyor gibi geldi bana Lutalica dedi: İşlemci sıcaklığı ne durumda oluyor o sırada? Genişletmek için tıkla... Islemci sicakligina bakmadim bilmiyorum termal macun yenilesem duzelme olurmu acaba Kimsenin baska fikri yokmu yardimci olun lutfen
Lutalica dedi: Benim de eski laptopum donuyordu hatta internet tarayıcısı bile açamıyordum. HDD yerine yeni bir SSD aldığımda düzelmişti. edit: bu demek değildir ki problem %100 hard diskinde. Genişletmek için tıkla... İslemci termal macundan olmasin yoksa laptopu acinca 5dk sonra donmaya basliyor yani sanirim laptop isinınca donuyor gibi geldi bana Lutalica dedi: İşlemci sıcaklığı ne durumda oluyor o sırada? Genişletmek için tıkla... Islemci sicakligina bakmadim bilmiyorum termal macun yenilesem duzelme olurmu acaba Kimsenin baska fikri yokmu yardimci olun lutfen