ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 30 Ocak 2020 #1 HP Pavilion G6-1040ET ETS 2 oynatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2020
ErtanTellioglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 58 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #2 Oynatır ama zevk vermez. Ets'nin zevkli oynanması için grafikleri yüksek tutmak önemli. Artı 0 Eksi
KS KS ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 30 Ocak 2020 #3 ErtanTellioglu dedi: Oynatır ama zevk vermez. Ets'nin zevkli oynanması için grafikleri yüksek tutmak önemli. Genişletmek için tıkla... Peki ets 1 alsam olur mu? Artı 0 Eksi
ErtanTellioglu dedi: Oynatır ama zevk vermez. Ets'nin zevkli oynanması için grafikleri yüksek tutmak önemli. Genişletmek için tıkla... Peki ets 1 alsam olur mu?
M MehRain Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 28 30 Ocak 2020 #4 Bilgisayarının özellikleri ETS 2 için gereken sistem gereksinimlerini karşılıyor. Teknik olarak oynatır Artı 0 Eksi
Bilgisayarının özellikleri ETS 2 için gereken sistem gereksinimlerini karşılıyor. Teknik olarak oynatır
KS KS ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 30 Ocak 2020 #5 MehRain dedi: Bilgisayarının özellikleri ETS 2 için gereken sistem gereksinimlerini karşılıyor. Teknik olarak oynatır Genişletmek için tıkla... Ama amd ekran kartı çalışmıyor... Artı 0 Eksi
MehRain dedi: Bilgisayarının özellikleri ETS 2 için gereken sistem gereksinimlerini karşılıyor. Teknik olarak oynatır Genişletmek için tıkla... Ama amd ekran kartı çalışmıyor...
ErtanTellioglu Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 58 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #6 MehRain dedi: Bilgisayarının özellikleri ETS 2 için gereken sistem gereksinimlerini karşılıyor. Teknik olarak oynatır Genişletmek için tıkla... Tabiki de oynatır. Benim demek istediğim simülasyon oyunlarında ölçeklendirme ve grafik önemlidir. Şahsen ben düşük grafiklerde o oyundan zevk alamam. Artı 0 Eksi
MehRain dedi: Bilgisayarının özellikleri ETS 2 için gereken sistem gereksinimlerini karşılıyor. Teknik olarak oynatır Genişletmek için tıkla... Tabiki de oynatır. Benim demek istediğim simülasyon oyunlarında ölçeklendirme ve grafik önemlidir. Şahsen ben düşük grafiklerde o oyundan zevk alamam.
M MehRain Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 28 30 Ocak 2020 #7 ableben dedi: Ama amd ekran kartı çalışmıyor... Genişletmek için tıkla... o zaman o iş biraz sıkıntı reis Artı 0 Eksi
ableben dedi: Ama amd ekran kartı çalışmıyor... Genişletmek için tıkla... o zaman o iş biraz sıkıntı reis
KS KS ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 30 Ocak 2020 #8 MehRain dedi: o zaman o iş biraz sıkıntı reis Genişletmek için tıkla... Sim oyunlarına ilgim olduğu için aslında istiyorum ama olmayacak büyük ihtimal Artı 0 Eksi
MehRain dedi: o zaman o iş biraz sıkıntı reis Genişletmek için tıkla... Sim oyunlarına ilgim olduğu için aslında istiyorum ama olmayacak büyük ihtimal