Hp pavilion g6 1102-st leptop ekran kablosu

Hac Bekir

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hp pavilion g6 1102-st dolabın üstünde olan leptobum var. Hayatımın hatası olan bu leptopta. Harddisk ve anakart ile ekran arasındaki kablo yok(VGA,HDMI,DVI gibi). Daha önceden kablo bozuktu veya kırılmıştı. Bir bilgisayarcıya götürmüştük. Onlarda geri gönderdi bu parça bizde yok bize gelirse getirirsiniz. Dediler yani o kabloda bilgisayarcıda bu bilgisayara el atmaya değer mi?

İlandaki isim benim laptopun ismi. Başka bir yerden alma seçeneği de yok. Alıyorum o zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takma işlemi bende. Yine bir ekşın ''kablomu bozuk?,leptobtamı sorun var?,yoksa yanlışmı takıldı?''. Harddiski direk taksam çalışacakmı? Driveri gibi program filan lazımmış öyle duymuştum.

Bugün leptobun için açtım. Bilgisayarcı ''parça bizde biz aynısından bulursak sizi arıyacağız'' deyip yalan söylemiş. Çünkü kablo lcd ile çerçeve arasından çıktı. Ama kabloda bayağı çalışma yapmışlar.

Bu arada kabloyu aldık artık ne zaman gelirse.

Kablo geldi taktım aynı hata beyaz ekran. Öbür kırık,bozuk olanıda taktım o da aynı beyaz ekran. Bilgisayarcıya yolladım bakalım. Geri yollayacağız gibi gözüküyor.

- - - Güncellendi - - -

Bilgisayarcı babamı aramış demiş ki sorun anakarttamış . 150-200 tl'ye yaparız demiş babamda tamam demiş. Kullanılmayan bir şey nasıl bozuluyor onu da anlamadım. Bozuk olsaydı bundan önce gönderdiğimizdede anakart bozuk derlerdi. Benim açtığımı duyduya . Sonuç olarak 150-200 tl beş kuruş etmeyen bir bilgisayara gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…