Merhabalar başlıkta bahsettiğim gibi hp pavilion g6-1216st laptobumun ekran kartından memnun değilim. Açıkçası laptobumda 2 ekran kartı olması ve istediğim zaman değişim yapabilmem güzel birşey ancak laptoba bağlı olan ati radeon HD 6470m ekran kartının veriminden memnun kalmadım. Laptobum biraz eski model ona dayandırarak ekran kartımın en son 2011'de güncelleme almış olmasına itiraz edemiyorum. Hatta şöyle bir saçmalık var ki Catalyst Control Center artık güncelleme kabul etmiyor ve güncelleme yapmaya çalıştığımda hata veriyor.
Birkaç adet versiyonu indirdim kurdum fakat ekran kartı modemim 6470m iken 6700'e çıkıyor 6000 oluyor. Bu nedenle ekran kartı sıkıntı yaşayıp devreye girmiyor. HP'nin kendi sitesinden indirdiğim ekran kartı (laptop modelimi algılama yoluyla yaptığım) kurulu olan ve 2011 güncellemeli. Ati'nin sitesinden indirdiğim bahsettiğim soruna neden oluyor. Acaba bu sorun hakkında yapabileceğim birşey var mı sizden bu konuda yardım istiyorum.
Birkaç adet versiyonu indirdim kurdum fakat ekran kartı modemim 6470m iken 6700'e çıkıyor 6000 oluyor. Bu nedenle ekran kartı sıkıntı yaşayıp devreye girmiyor. HP'nin kendi sitesinden indirdiğim ekran kartı (laptop modelimi algılama yoluyla yaptığım) kurulu olan ve 2011 güncellemeli. Ati'nin sitesinden indirdiğim bahsettiğim soruna neden oluyor. Acaba bu sorun hakkında yapabileceğim birşey var mı sizden bu konuda yardım istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: