HP Pavilion G6-1290ET modelli bir laptopum var.
Bu makineye işletim sistemi olarak ne önerirsiniz?
Bilgisayarda "Web Development" işleriyle uğraşıyorum!
Not: Şuanda Windows 8.1 var ancak bazen windows logosunda takıldığı zamanlar oluyor. Bundan dolayı başka bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Sanıyorum ki bu işletim sistemi makineyi zorluyor...
Ürün özelliklerim;
Öncelikle yanıtınızdan dolayı teşekkürler.
Bundan bir kaç yıl öncesinde Windows 10 Pro ve Home Sürümlerini denedim, makinenin açılışı yavaştı hemde SSD olmasına rağmen 8.1'i kurunca daha hızlı açılmaya başlamıştı. Ama tabi bu bir kaç yıl öncesi belki şuan Windows 10 oturmuştur ve düzelebilir umuduyla tavsiyelerinizi dinleyeceğim.
Ama hangisini indireceğime karar veremedim. Google da "Windows 10 x64 Home 1703" şeklinde aratınca; Windows 10 Creators Update 1703 Download • Windows ISO
Microsoft'un kendi sitesi çıktı, ama buradan hangisi benim için uygundur. Hiç birinde Home yazmıyor, anlayamadım açıkçası.
Windows Update sürücülerin çoğunu tespit edip otomatik olarak yükleyecektir. Ek olarak Intel Update Ulity yazılımı ile Intel grafik kartı sürümünü ve chipset sürücülerini güncelleyebilirsin. İkincil grafik kartı sürücünü AMD'nin sitesinden yükleyebilirsin.
Windows Update sürücülerin çoğunu tespit edip otomatik olarak yükleyecektir. Ek olarak Intel Update Ulity yazılımı ile Intel grafik kartı sürümünü ve chipset sürücülerini güncelleyebilirsin. İkincil grafik kartı sürücünü AMD'nin sitesinden yükleyebilirsin.