Çözüldü HP Pavilion G6-1309ET USB 3.0 desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nyks58

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Laptopumun USB 3.0 desteği olup olmadığını bilmiyorum. Hatta laptopdaki tüm USB portlarının USB 2.0 olup olmadığından bile emin değilim. Bunu nasıl öğrenebilirim acaba?

Laptopumun modeli: HP Pavilion G6-1309ET.

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi'nde bulunan Evrensel Veri Yolu Denetleyicileri bölümüne bakabilirsiniz. SS de atabilirsiniz.

Çözüm
Hocam peki hepsi USB 2.0 mı yoksa arada 1.0 falan da var mıdır?
2.0 hocam. 1.0 çok geride kaldı. Fiziksel olarak da anlayabilirsiniz. Cihazda bulunan USB portları kontrol edin. İçi mavi olan veya SS yazan varsa 3.0 ve üzeri port vardır. Yoksa yapacak bir şey yok.

2.0 hocam. 1.0 çok geride kaldı. Fiziksel olarak da anlayabilirsiniz. Cihazda bulunan USB portları kontrol edin. İçi mavi olan veya SS yazan varsa 3.0 ve üzeri port vardır. Yoksa yapacak bir şey yok.
Anladım hocam. Aslında 3.0 desteği olmadığını sezebiliyordum ama USB portları arasında bir hız farkı olduğunu düşünüyorum. 3 tane USB portum var. Bir tanesinde taşınabilir harddiskimden daha hızlı dosya atarken diğerlerinden daha yavaş atıyorum. Bu ilgincime geldiği için size danışmak istedim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı