S SerdarG Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 HP B3X52EA Pavilion g6-2002st Core i5-3210M 8GB 750GB HD7670M 15.6" Win 7 Basic HP Pavilion g6-2002st Dizüstü Bilgisayar Ürün Özellikleri | HP® Destek
HP B3X52EA Pavilion g6-2002st Core i5-3210M 8GB 750GB HD7670M 15.6" Win 7 Basic HP Pavilion g6-2002st Dizüstü Bilgisayar Ürün Özellikleri | HP® Destek
S SerdarG Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #2 Ek olarak Ubuntu + Windows 8 + Yosemite kurma şansım var mıdır?
Wictors Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #3 linux ve windows 8 de sorun olucağını sanmıyorum . Yosemite içinse Beta sürümünü indirip denemen daha faydalı olur. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
linux ve windows 8 de sorun olucağını sanmıyorum . Yosemite içinse Beta sürümünü indirip denemen daha faydalı olur.
S SerdarG Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #4 Wictors dedi: linux ve windows 8 de sorun olucağını sanmıyorum . Yosemite içinse Beta sürümünü indirip denemen daha faydalı olur Genişletmek için tıkla... Peki Mavericks sürümü benim bilgisayarımla uyumlu mudur? Denemek mi gerekir?
Wictors dedi: linux ve windows 8 de sorun olucağını sanmıyorum . Yosemite içinse Beta sürümünü indirip denemen daha faydalı olur Genişletmek için tıkla... Peki Mavericks sürümü benim bilgisayarımla uyumlu mudur? Denemek mi gerekir?
Wictors Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #5 SerdarG dedi: Peki Mavericks sürümü benim bilgisayarımla uyumlu mudur? Denemek mi gerekir? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşıyacağını sanmıyorum . Zamanın varsa denemen daha iyi olur , çok güzel bir rehberde hazırlanmış. PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
SerdarG dedi: Peki Mavericks sürümü benim bilgisayarımla uyumlu mudur? Denemek mi gerekir? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşıyacağını sanmıyorum . Zamanın varsa denemen daha iyi olur , çok güzel bir rehberde hazırlanmış. PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat
S SerdarG Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #6 Wictors dedi: Sorun yaşıyacağını sanmıyorum . Zamanın varsa denemen daha iyi olur , çok güzel bir rehberde hazırlanmış PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu saatte cevap verdiğin için
Wictors dedi: Sorun yaşıyacağını sanmıyorum . Zamanın varsa denemen daha iyi olur , çok güzel bir rehberde hazırlanmış PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu - Technopat Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu saatte cevap verdiğin için