Çözüldü HP Pavilion g6-2211et Laptop AMD Driver Sorunu !

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

byrupi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Soğutma ve İklimlendirme
Herkese Günaydın...

Elimde abime ait HP Pavilion g6-2211et laptop var. Ekran kartı Radeon Hd 7670m. Ne yaptıysam bir türlü ekran kartını yükleyemedim. Eski sürüm, yeni sürüm, hatta betayı dahi indirip yükledim. Yarıda takılı kalıyor. Takılı kaldığı zaman klavye ve mausede devre dışı kalıyor. Kendi sitesindende yükledim fakat sonuç yine aynı.

Aygıt yöneticisinden yükleyebiliyorum fakat Control paneli lazım. Intel HP 4000 seriside mevcut. Oyunlara geçerken Inteli devre dışı bırakmam lazım. Fotoğrafta gördüğünüz gibi aygıt yöneticinden hallettim fakat driverı kurulumunda yarıda kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'e geç bende HP 2212et kullanıyorum , zaten senin kullandığın bilgisayar Windows 8 ön yüklü geliyor neden Windows 7'ye geçtin ki çok büyük bir hata yapmışsın.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Laptop geçen yıl alındı. Geçen yıl Win7 yüklü olarak sunuluyordu. Bu yıl sanırım - emin değilim - Windows 8'e geçtiler. Sürücü desteklerinde win8 var.

Sonuca gelicek olursak tekrar format attım win7 olarak. Sürücüleri Win8 olarak indirdim. İlk önce Intel sonra Amd driveri kurdum. Tam istediğim gibi olmadı yinede iyi bir sonuç. Değiştirilebilir grafik seçeneği geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…