HP PAVILION G6-2211ST C6G53EA Notebook

• Konuyu başlatan Mert Özdemir
  • Başlangıç Tarihi
M

Mert Özdemir

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Ben bir bilgisayar almak istiyorum ama yaz tatilinde 1-2 aylığına tatilde oluyorum. O yüzden bir laptop tercih ettim. 8.sınıfa gidiyorum. Param 1200 TL ile kısıtlı. Bu bilgisayarı alırsam Call of duty modern warfare 3 oynayabilir miyim high ayarlarda? Ve wolfteam oyuncusuyum. Bilgisayar ile program hazırlıyoruz, o yüzden 5-8 saat arası açık kalacak, en fazla 10 saat. Pil önemli değil ama 2-3 saat giderse yeterlidir. Fişte kullanacağım Hp marka hakkında kötü yorumlar var. Sizce nasıl bir bilgisayar?

Pcdepo: HP PAVILION G6-2211ST C6G53EA Notebook , laptop , notebook fiyatlar

Oğuzhan ünver saol kardeşim bu Notebook'u alacağım.

Saol kardeşim çok teşekkür ediyorum. Beni güzel bir karara yönlendirdin. Bu arada Recep abi diyordu ikinci rakama bakacaksınız diye. Bunun rakamı 3 oluyor bir cevap gelirse

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata alınacak en iyi ürünü Oğuzhan önermiş. İşletim sistemini halledersen alabilirsin.

İşletim sistemi xp'm var onu kursam olmazmı.

Windows 8 şuanda elimde bulunmuyor, orjinali çok pahallı orjinal windows 7 kurabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…