HP Pavilion G6-2310et TouchPad sorunu

• Konuyu başlatan talha617
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.321
T

talha617

Ziyaretçi
Arkadaşlar çok aradım ama bulamadım leptopta bir tuşa basarken mouse oynamıyo driveri silip denedim oldu ama şöyle birşey daha farkettim minecraft oynarken touchpad'de sol click bir kaç defa çalışıyor birkaç saniye sonra eski haline dönüyor bunun yüzün'den minigames oynayamıyorum yardım edin lütfen.

NOT:Yazım yanlışları için tüm Technopat ekibinden özür diliyorum.

Sorun yazılımsal değil gibi görünüyor. Benimde Casper bilgisayarımın başına gelmişti. Sorun klavyeden kaynaklanıyor olmalı. İmkanınız varsa harici bir klavye ile deneyi deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz.

Zaten bir mouse kullanıyordum ama bozuldu driveri silince düzeliyor ama minecraftta nedense sürekli tıklama yapamıyorum masaüstün'de böle değil.

Şuğan Synaptics Dokunmatik Yüzey driverini indiriyorum bakalım olacakmı.

İşe yaramadı.

Sanırım çözdüm Minecraft oynarken birşeye vurmak için TouchPada birkaç kez basıyorum ama geç algılıyor bunu nasıl düzeltirim.

Sorun sadece minecraftta oluyor.

Peki şöyle birşey olurmu benim bir mousem var usb kısmı bozuk başka bir usb kablosunu kesip bağlasam olurmu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı