HP Pavilion G6-2310et TouchPad sorunu

T

talha617

Ziyaretçi
Arkadaşlar çok aradım ama bulamadım leptopta bir tuşa basarken mouse oynamıyo driveri silip denedim oldu ama şöyle birşey daha farkettim minecraft oynarken touchpad'de sol click bir kaç defa çalışıyor birkaç saniye sonra eski haline dönüyor bunun yüzün'den minigames oynayamıyorum yardım edin lütfen.

NOT:Yazım yanlışları için tüm Technopat ekibinden özür diliyorum.

Touchpad sürücüsü güncel mi?

Sürücüyü güncelleyip leptobu yeniden başlatınca klavye'den bir tuşa basıp mousu oynatamıyorum.

Sorun yazılımsal değil gibi görünüyor. Benimde Casper bilgisayarımın başına gelmişti. Sorun klavyeden kaynaklanıyor olmalı. İmkanınız varsa harici bir klavye ile deneyi deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz.

Zaten bir mouse kullanıyordum ama bozuldu driveri silince düzeliyor ama minecraftta nedense sürekli tıklama yapamıyorum masaüstün'de böle değil.

Şuğan Synaptics Dokunmatik Yüzey driverini indiriyorum bakalım olacakmı.

İşe yaramadı.

Garantisi varsa servise gönderin yazılımsal bir sorun yok.

Sanırım çözdüm Minecraft oynarken birşeye vurmak için TouchPada birkaç kez basıyorum ama geç algılıyor bunu nasıl düzeltirim.

Sorun sadece minecraftta oluyor.

Peki şöyle birşey olurmu benim bir mousem var usb kısmı bozuk başka bir usb kablosunu kesip bağlasam olurmu.

Pek öyle olacağını sanmam ama isterseniz bir deneyin.

Siz en iyisi bilgisayarı servise gönderin. Çünkü sorun yazılımsal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…