Çözüldü HP Pavilion G6 Aygıt başlatılamıyor: kod 10 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba. Bende HP Pavilion G6 Notebook var. 2 Sene önce indirimle almıştım. Windows 7 Home Basic ile gelmişti. 1 Sene kadar öyle kullandım Home Basic ile. Sonra Windows 8 Pro aldım. Formatlayarak temiz bi kurulum yaptım. Herşey güzel Windows 8 felan kuruldu Aygıt Yöneticisine bi bakayım dedim. Ekran kartımın üzerinde sarı bir ünlem işareti var tıkladım. "Bu aygıt başlatılamıyor. {Kod 10}" diyor. Nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Intel HD Graphics'i kullanmasın, hep AMD'yi kullansın. Neyse aygıt yöneticisinden fotoğrafları göstereyim size :

Son düzenleme:
Merhaba,
Linkteki sürücüyü indirip dener misiniz?
Yazılım kendini hard disk inize açacak ve oradan kurulum yapacaksınız.
Ekran kartı sürücü lerinizi düzgün yüklerse her ihtimale karşı güç yönetim ayarlarınızdan uyku modunu devre dışı çıkarın.
Uykuya geçtikten sonra ekranınız geri gelmeyebilir. Bilgisayarı kapayıp açmanız gerekir.
Link
MEGA

Uyku modu nasıl devre dışı bırakılıyor bilmiyorum. 2 sene oldu fakat hala öğrenemedim.

Pil işaretini tıkla > güç yönetimine gir > hangi güç planını kullanıyorsan plan ayarlarını değiştir yap > uyku modu sürelerini kaldır, hiç bir zaman geçmesin.

Tamam buldum nasıl kapandığını şuan indiriyorum.

Sorun'un çözümü inşallah budur. Intel'de neredeyse bütün oyunlar kasıyor.

%99 da kaldı 10dk dır duruyor öyle durdumu acaba.

Kapattım yeniden iniyor.

Evet chrome. Ama şuan ie den indiriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…