HP Pavilion G6 BIOS Güncelleme

BreWerS

Kilopat
Eski BIOS moduna sahip HP Pavilion G6 model dizüstü bilgisayarım var. BIOS güncellemek istiyorum fakat HP'nin sitesinde güncel olanı bulamadım BIOS'un adı insydeH20 setup utility rev. 3.5 diye geçiyor. Güncel olanını nasıl bulabilirim? Başka sorum ise, PC çok yavaş açılıyor Windows logosu gidince siyah ekranda beklemesi baya uzun sürüyor ve temiz kurulum ile sorunun ortadan kalkacağını düşünüp, temiz kurulum yaptım sorun hala devam etmekte. Bu sorun BIOS'un güncel olmamasından olabilir mi?

BIOS sürümüm.

@Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverları manuel olarak kuruyorum. PC'nin ekran kartı AMD Radeon HD 7400M diğeri ise Intel HD Graphics 3000 bu 2 ekran kartı çok eski olduğu için güncel olanlarını sitelerinden bulamadım siz bulabilirseniz paylaşabilir misiniz? sistem Windows 10 x64 bit.

@Siyah Martı

Güvenli modda ekranda kararma yaşamıyorsan ekran kartı driverlarındandır. W10 için yoksa W8 için olanları direkt ya da uyumluluk modunda kurmayı dene.

İşte sitede kartımın modelinin sürücüsü yok AMD 7400M hariç çoğu eski model kart var nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Google taramasında hangisinde birşeyler çıkarsa.
Öncelikle driverları kaldırıp Windows update ile çözmeyi dene.
Donanım kimliği ile olmaz ise eski Windows sürümlerini uyumluluk modunda dene.
O da olmaz ise AMD sitesindeki 7430 driverları vb. dene.
AMD Radeon™ HD 7430M Drivers & Support | AMD

Eski bilgisayarlarda oluyor genellikle ekran geç bekleme olayı. SSD veya yeni model bir HDD sorunu çözer.

Hocam aynı sorun bende var, çözdünüz mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…