HP Pavilion G6 BIOS Secure Boot kapatılmıyor

quetras

Centipat
Daha fazla  
Ben bir arkadaşımın bilgisayarına format atacaktım. Fidye virüsü bulaşmış. Bunu yaparken BIOS'u güncelledim. Windows 10 2015 LTSB kuracaktım. Kurulmadı. Windows 7 denedim (zaten kendi ana sürümü) olmadı. Çünkü BIOS'ta hızlı başlat seçeneğini kapatamıyorduk ve bilgisayarın ne ile başlatılacağını da ayarlayamıyorduk. Bizde format atamadık. Eğer bilginiz var ise benimle paylaşırsanız teşekkür ederim.

Ben bir arkadaşımın bilgisayarına format atacaktım. Fidye virüsü bulaşmış. Bunu yaparken BIOS'u güncelledim. Windows 10 2015 LTSB kuracaktım. Kurulmadı. Windows 7 denedim (zaten kendi ana sürümü) olmadı. Çünkü BIOS'ta hızlı başlat seçeneğini kapatamıyorduk ve bilgisayarın ne ile başlatılacağını da ayarlayamıyorduk. Bizde format atamadık. Eğer bilginiz var ise benimle paylaşırsanız teşekkür ederim.
Secure Boot olduğuna göre cihazın ana sürümü en az Windows 8 demektir. Windows 7 değil.

Hocam Windows 10 LTSB 2015 kuruyorum BIOS'tan başlatma seçeneği yapamıyorum. Windows üzerinden bilgisayar açıkken ana ekranda kurmayı deniyorum o zamanda Windows ürün anahtarını doğrulayamadı diye bir hata çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı