HP Pavilion G6 Fan Hızı ve Isınma Sorunu

GamerQQ

Hectopat
Daha fazla  

Öncellikle herkese merhabalar .
Daha yazın ısınma sorunu ve performans düşmesi yüzünden Pavilion G6 adlı notebookumu serivse gönderdim.
Geri aldığımda notebook um en fazla 70 - 80 i görürken şimdi 100leri gördüğü bile oluyor hatta buradaki fotoğrafta da görebilirsiniz.Fan hızımı yükseltmek ve bilgisayarımın en iyi şekilde soğumasını istiyorum.Yardımcı olabilenlere çok teşekkürler

Servis derken HP'nin servisi mi yoksa x bir servis mi?
Garanti varsa geri gönderin.
Yoksa belki makinayı açıp temizlik ve macun değişimini kendin yapmalısın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
HP Pavilion G6 Fan Cleaning - iFixit

Ya da başlangıç olarak basınçlı hava tutabilirsin, hava giriş çıkış noktalarına.

Alttan hava alımını engelleyen yüzeylere koyuyorsan(yatak, yastık vb.) hava alamadığından kendi sıcağında boğulur sistem. Laptobu düz, temiz yüzeylerde kullanmaya özen göster, ayaklarına parça yapıştırıp biraz daha yükseltebilirsin, daha rahat ve serin hava alır.

Bende aynı sorundan muzdaribim, Hp'nin genelinde bir ısınma sorunu var yapacak bir şey yok malesef.

@BByghfd hocam bu videodaki model benim modelim değil ama en kısa sürede macun değişikliği yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…