Bildiğim kadarıyla resmi herhangi bir bilgi yok. Resmi bilgiler gelince bunu söyleyebiliriz, kahin değiliz . Ancak tahminler doğrultusunda değerlendirirsek büyük ihtimalle kaldırmaz gibi duruyor.
Vallahi dostum bende GTX 1060 var RDR2 zor açıyor. (Oyun sıkıntılı fakat sonuçta GTA 6'nın olmayacağı ne malum.) böyle bir yorum yapmak için henüz erken. Ama tahminimce minimum GTX 1060 veya GTX 1070 civarı kart ister diye tahmin ediyorum.
Vallahi dostum bende GTX 1060 var RDR2 zor açıyor. (Oyun sıkıntılı fakat sonuçta GTA 6'nın olmayacağı ne malum.) böyle bir yorum yapmak için henüz erken. Ama tahminimce minimum GTX 1060 veya GTX 1070 civarı kart ister diye tahmin ediyorum.
GTX 1070 gibi canavar kartlar daha RDR2'de tökezliyorsa GTA 6'yı oynamak bile zor olur. Daha resmi bir açıklama yok, onlar sahte şeyler. Bu arada o sistemde GTA 5 bile o kadar kaliteli oynanmaz.
Ben GTA 6'dan sistem özellikleri bakımından korkulmaması kanaatindeyim. Arkadaşın sistemi nedir bilmem ama Rockstar games (burada üzülerek RDR'yi inatla istisna olarak tutuyorum) her zaman optimizasyonu üst düzeyde tutmuştur. Ben GTA 6'nın GT1030 ekran kartıyla Low ayarlarda, minimum 30-35FPS oynanabileceğini düşünüyorum.
Ben GTA6'dan sistem özellikleri bakımından korkulmaması kanaatindeyim. Arkadaşın sistemi nedir bilmem ama Rockstar games (burada üzülerek RDR'yi inatla istisna olarak tutuyorum) her zaman optimizasyonu üst düzeyde tutmuştur. Ben GTA 6'nın GT1030 ekran kartıyla Low ayarlarda, minimum 30-35FPS oynanabileceğini düşünüyorum.
Ben GTA6'dan sistem özellikleri bakımından korkulmaması kanaatindeyim. Arkadaşın sistemi nedir bilmem ama Rockstar games (burada üzülerek RDR'yi inatla istisna olarak tutuyorum) her zaman optimizasyonu üst düzeyde tutmuştur. Ben GTA 6'nın GT1030 ekran kartıyla Low ayarlarda, minimum 30-35FPS oynanabileceğini düşünüyorum.