Magura Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 262 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar gecen gün laptop un içini açıp fanı filan temizleyim dedim ve yanlışlıkla güç düğmesini kopardım. Bunu satın alabileceğim bi yer var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2014
Merhaba arkadaşlar gecen gün laptop un içini açıp fanı filan temizleyim dedim ve yanlışlıkla güç düğmesini kopardım. Bunu satın alabileceğim bi yer var mıdır?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Temmuz 2014 #2 Soketinden çıkmış olmasın ? Kopardığınıza emin misiniz ? HP yetkisi servisini arayıp bi fiyat sorun derim.
Soketinden çıkmış olmasın ? Kopardığınıza emin misiniz ? HP yetkisi servisini arayıp bi fiyat sorun derim.
Magura Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 262 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Soketinden çıkmış olmasın ? Kopardığınıza emin misiniz ? HP yetkisi servisini arayıp bi fiyat sorun derim. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Soketinden çıkmış olmasın ? Kopardığınıza emin misiniz ? HP yetkisi servisini arayıp bi fiyat sorun derim. Genişletmek için tıkla... Ebay den alsam kaç güne elime ulaşır acaba ?
Recep Baltaş dedi: Soketinden çıkmış olmasın ? Kopardığınıza emin misiniz ? HP yetkisi servisini arayıp bi fiyat sorun derim. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Soketinden çıkmış olmasın ? Kopardığınıza emin misiniz ? HP yetkisi servisini arayıp bi fiyat sorun derim. Genişletmek için tıkla... Ebay den alsam kaç güne elime ulaşır acaba ?