HP Pavilion G6 için ekran kartı

fakeakar11

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. HP Pavilion G6 laptopa sahibim. Oyun oynamayı çok seviyorum bilgisayarıma FPS sorununu ortadan kaldıracağım bir ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 400 - 450 TL arası gerçekten bilgi sahibi olanlardan destek bekliyorum. Dxdiagdan bir görüntü koydum sistem hakkında:

qweqwewqr11123123213.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. HP Pavilion G6 laptopa sahibim. Oyun oynamayı çok seviyorum bilgisayarıma FPS sorununu ortadan kaldıracağım bir ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 400 - 450 TL arası gerçekten bilgi sahibi olanlardan destek bekliyorum. Dxdiagdan bir görüntü koydum sistem hakkında:

Eki Görüntüle 203819

Bazı laptoplarda ekran kartı direk anakatın üzerine gömülü halde geliyor ve çıkartılıp takılamıyor içini açıp bakman lazım özellikle fanın olduğu kısma bakarsan oralarda olmalı. Eğer çıkartılabiliyorsa aynı güç tüketimine sahip bir ekran kartı temin etmelisin ama tahminimce bu tür laptoplarda çıkmaz gömülüdür bence boşuna uğraşma para harcama daha iyi bir PC edin

Kusura bakma ben telefondan yazıyorum eki görmedim.Evet @Nazım Paşa haklı APU sistemlerde hem işlemci hem ekran kartı tek yonganın içinde ama istisnalatında ikinci bir ekran kartı takılı olabilir yani hem APU'nun hem de ikinci bir ekran kartı olabilir ama sanmam hp den fazla birşey bekleme hiç uğraşma işini görmüyorsa elinden Çıkart bütçene göre bir PC edin...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı