HP Pavilion G6 laptopa SSD nasıl takılır?

buraktmr

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

8 Senelik bir laptopum var. Özellikleri: 2 GB ekran kartı, 8 GB RAM, 1 TB HDD harddisk, i5 ve ana kartımın modeli: Hewlett-Packard HP Pavilion G6 notebook PC.

Performansı çok düştü videolarda SSD'nin hızlandırdığını gördüm ve bende SSD takmak istiyorum. Sorularım:

1- Anakartımın M.2 destekliyor mu? Nasıl öğreneceğim?

2- Diyelim ki normal SSD taktım. Direkt HDD'yi cıkartıp SSD'yi mi takacağım? İçindeki verileri nasıl alabilirim? (1 TB ful dolu, 500 GB SSD alacağım )

3- HDD'yi DVD'nin yerine mi bağlamak mantıklı yoksa harici bellek gibi kullanmak mı?

Teşekkürler.

Merhabalar,

8 Senelik bir laptopum var. Özellikleri: 2 GB ekran kartı, 8 GB RAM, 1 TB HDD harddisk, i5 ve ana kartımın modeli: Hewlett-Packard HP Pavilion G6 notebook PC.

Performansı çok düştü videolarda SSD'nin hızlandırdığını gördüm ve bende SSD takmak istiyorum. Sorularım:

2- Diyelim ki normal SSD taktım. Direkt HDD'yi cıkartıp SSD'yi mi takacağım? İçindeki verileri nasıl alabilirim? (1 TB ful dolu, 500 GB SSD alacağım )

3- HDD'yi DVD'nin yerine mi bağlamak mantıklı yoksa harici bellek gibi kullanmak mı?

Teşekkürler.

DVD artık kullanılmıyor USB bellekler var onun için HDD'yi DVD yerine takın.
Merhabalar,

Teşekkürler.

Tam model ismi verin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı