Hp Pavilion g6 Mavi Ekran Sorunu

hasan58

Hectopat
Daha fazla  
Hp pavilion g6 dizüstü bilgisayarda bu mavi ekran sıkıntısı çıktı, bilen arkadaşlar bir yardım edebilir mi ? Bir türlü çözemedim. Mavi ekran linki aşağıda. Teşekkürler.

WnplgL.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım ekran kartın ya ayvayı yemiş ya da yemek üzere, maalesef dost acı söyler. Üzülerek söylüyorum ki ekran kartının lehimleri miladını doldurmuş. Ekran kartına reballing yaptırmadığın sürece ya sağ alttaki hatayı alırsın sık sık ya da mavi ekran. Geçmiş olsun.

Arkadaşım mesajını daha yeni gördüm. Peki bu lehimler neden böyle oldu acaba her bilgisayar da olur mu yoksa kullandıkça mı olur ?

Bilgisayara format attım zaten Windows 7'den Windows 8.1 yaptım dediğinizi tam anlamadım. Donanımsal bakım derken nasıl yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara format attım zaten Windows 7'den Windows 8.1 yaptım dediğinizi tam anlamadım. Donanımsal bakım derken nasıl yani?
Bilgisayarcıya veya servise gönderin dediğimi söyleyin onlar anlar.

Benim eski laptopta da vardı bu sorun. HD 5470 ile yaşıyordum bu sorunu. AMD catalyst Center'ı güncelle muhtemelen bir oyundayken oluyor bu. Vram'i aşan programlar da olabilir. Bende just cause 2 de arabayla çok hızlı gidersem vram yetmiyordu ve mavi ekran çıkıyordu :/ .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı