HP Pavilion G6 Oyun için Upgrade

Denizcan Çınar

Hectopat
Daha fazla  
1 yıldır sınava hazırlanıyorum vs vs. Oyun ve bilgisayar ortamından çok fazla uzaklaştım. Yardım isteyecek bilgili bir yakınım da olmadığı için soluğu buraya kayıt olarak aldım. Sizden yardım istediğim konu ise şu; player unknown's battleground ve GTA 5 oynamak istiyorum. Bu iki oyun için sistemimin yetersiz olduğunun bilincindeyim. Bu oyunları düzgün bir şekilde oynayabilmem için bu bilgisayarda ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor? Lütfen bilgili olan,anlayan birisi yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Not: Bu sistem, parça vs. işlerinden pek anlamıyorum. O yüzden sizden yardım istiyorum. Bu yüzden başka bir bilgiye ihtiyacınız olursa yardımcı olma aşamasında lütfen söyleyiniz.

bilgisayarımm.jpg
ekran.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5i Benim bildiğine göre 30-60 FPS ile oynarsin. Diğer oyunu bilmiyorum. Ekran kartın 5067 MB yani 5GB bildiğime göre. Eğer 5 GB İse rahatlıkla GTA 5 oynarsin..

GTA 5i Benim bildiğine göre 30-60 FPS ile oynarsin. Diğer oyunu bilmiyorum. Ekran kartın 5067 MB yani 5GB bildiğime göre. Eğer 5 GB İse rahatlıkla GTA 5 oynarsin..
Yorum için çok teşekkürler. Kısa zamanda yükleyip deneyeceğim. Ancak çalışacağını, oynayabileceğimi sanmıyorum.

Buyrun danışın şuan müsait oldum.
Yeni olduğum için özel mesaj sisteminin kapatıldığını yeni öğrendim. Elimde bir link var (pc linki). Ve bu link hakkındaki fikirlerinizi almak istiyorum. Direkt olarak burdan atsam sıkıntı olur diye düşündüm. Nasıl ulaştırabilirim size?

Yeni olduğum için özel mesaj sisteminin kapatıldığını yeni öğrendim. Elimde bir link var (pc linki). Ve bu link hakkındaki fikirlerinizi almak istiyorum. Direkt olarak burdan atsam sıkıntı olur diye düşündüm. Nasıl ulaştırabilirim size?
Sıkıntılı olmaz aslında ama bu sistem nasıldır? diye konu açıp beni etiketliyebilirseniz daha yararlı olur.

Hallettim tamamdır. Sistem bu;
Önereceğim sistemlerden biri HDD Toshiba p300 olarak değiştir dostum ve ekran kartını Rx 560 4 GB 128 bit yap onun dışında gayet güzel. Mesajlarıma bakmışsın ve onlarda önerilerime göre yola çıkmışsın. Dediklerimi yaparsanız daha güzel. Alırsanız hayırlı olsun mavi ekransız günlerde kullanmanız dileğiyle ;)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı