Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Bilgisayarda Secure Boot'u aktif etmek istiyorum ama aktif edemiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Çözüm Recep Baltaş 5 Eylül 2021 Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 Secure Boot'u aktif edebilmeniz için BIOS'a girmeniz gerekiyor. Nasıl gireceğinizi biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #3 Sıradan Varlık dedi: Secure Boot'u aktif edebilmeniz için BIOS'a girmeniz gerekiyor. Nasıl gireceğinizi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama aktif edebilmek için üzerine gelemiyorum Secure Boot seçeneği aktif değil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: Secure Boot'u aktif edebilmeniz için BIOS'a girmeniz gerekiyor. Nasıl gireceğinizi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama aktif edebilmek için üzerine gelemiyorum Secure Boot seçeneği aktif değil.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 3 Eylül 2021 #4 Anakartınızı belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 Goksall dedi: Biliyorum ama aktif edebilmek için üzerine gelemiyorum Secure Boot seçeneği aktif değil. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u aktif edebilmeniz için BIOS'a şifre koymanız gerek. Anakart modelinizi yazarsanız yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Biliyorum ama aktif edebilmek için üzerine gelemiyorum Secure Boot seçeneği aktif değil. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u aktif edebilmeniz için BIOS'a şifre koymanız gerek. Anakart modelinizi yazarsanız yardımcı olabilirim.
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 405668 dedi: Anakartınızı belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptop benimki ya HP Pavilion G6. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
405668 dedi: Anakartınızı belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptop benimki ya HP Pavilion G6.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #7 Goksall dedi: Laptop benimki ya HP Pavilion G6. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmında Security kısmına gelin ve Set Supervisor Password ya da Set Password yazan yere şifrenizi belirleyin. Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Laptop benimki ya HP Pavilion G6. Genişletmek için tıkla... BIOS kısmında Security kısmına gelin ve Set Supervisor Password ya da Set Password yazan yere şifrenizi belirleyin.
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #8 Sıradan Varlık dedi: BIOS kısmında Secure kısmına gelin ve Set Supervisor Password ya da Set Password yazan yere şifrenizi belirleyin. Genişletmek için tıkla... Deneyip hemen dönecegim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: BIOS kısmında Secure kısmına gelin ve Set Supervisor Password ya da Set Password yazan yere şifrenizi belirleyin. Genişletmek için tıkla... Deneyip hemen dönecegim.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #9 Sıradan Varlık dedi: BIOS kısmında Security kısmına gelin ve Set Supervisor Password ya da Set Password yazan yere şifrenizi belirleyin. Genişletmek için tıkla... Kolay bir şifre koyun yoksa şifreyi unutrsanız BIOS'a zor girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: BIOS kısmında Security kısmına gelin ve Set Supervisor Password ya da Set Password yazan yere şifrenizi belirleyin. Genişletmek için tıkla... Kolay bir şifre koyun yoksa şifreyi unutrsanız BIOS'a zor girebilirsiniz.
archbasedmen Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #10 ASUS BIOS'lar için: F2 veya del tuşu. Advanced mode>boot>secure boot disabled yazar enabled yap sonra Save and exit tıkla. Kendi anakart markanın tuşuyla gir ben şahsen şifre koymadım. Artı 0 Eksi
ASUS BIOS'lar için: F2 veya del tuşu. Advanced mode>boot>secure boot disabled yazar enabled yap sonra Save and exit tıkla. Kendi anakart markanın tuşuyla gir ben şahsen şifre koymadım.