Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Bilgisayarda Secure Boot'u aktif etmek istiyorum ama aktif edemiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Çözüm Recep Baltaş 5 Eylül 2021 Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. A Human dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. A Human dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #11 archbasedmen dedi: ASUS BIOS'lar için: F2 veya del tuşu. Advanced mode>boot>secure boot disabled yazar enabled yap sonra Save and exit tıkla. Kendi anakart markanın tuşuyla gir ben şahsen şifre koymadım. Genişletmek için tıkla... Goksall dedi: Biliyorum ama aktif edebilmek için üzerine gelemiyorum Secure Boot seçeneği aktif değil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
archbasedmen dedi: ASUS BIOS'lar için: F2 veya del tuşu. Advanced mode>boot>secure boot disabled yazar enabled yap sonra Save and exit tıkla. Kendi anakart markanın tuşuyla gir ben şahsen şifre koymadım. Genişletmek için tıkla... Goksall dedi: Biliyorum ama aktif edebilmek için üzerine gelemiyorum Secure Boot seçeneği aktif değil. Genişletmek için tıkla...
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #12 Hynior dedi: Kolay bir şifre koyun yoksa şifreyi unutrsanız BIOS'a zor girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun hala aynı değişen bir şey olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Hynior dedi: Kolay bir şifre koyun yoksa şifreyi unutrsanız BIOS'a zor girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef sorun hala aynı değişen bir şey olmadı.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #13 Goksall dedi: Maalesef sorun hala aynı değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'un Security kısmınının fotoğrafını atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Maalesef sorun hala aynı değişen bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'un Security kısmınının fotoğrafını atabilir misiniz?
archbasedmen Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #14 Laptop markanızın rehberi :HP PCs - Secure Boot (Windows 10) | HP® Customer Support. Artı 0 Eksi
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #15 Hynior dedi: BIOS'un Security kısmınının fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece 2 seçenek var. Birisi PC'nin başlangıcına şifre koyma. Diğeri boot atmak için başka seçenek yok. archbasedmen dedi: Laptop markanızın rehberi:HP PCs - Secure Boot (Windows 10) | HP® Customer Support. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca da olmuyor maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Hynior dedi: BIOS'un Security kısmınının fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece 2 seçenek var. Birisi PC'nin başlangıcına şifre koyma. Diğeri boot atmak için başka seçenek yok. archbasedmen dedi: Laptop markanızın rehberi:HP PCs - Secure Boot (Windows 10) | HP® Customer Support. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca da olmuyor maalesef.
archbasedmen Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #16 Goksall dedi: Sadece 2 seçenek var. Birisi PC'nin başlangıcına şifre koyma. Diğeri boot atmak için başka seçenek yok. Öyle yapınca da olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf olarak atarmısınız. Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Sadece 2 seçenek var. Birisi PC'nin başlangıcına şifre koyma. Diğeri boot atmak için başka seçenek yok. Öyle yapınca da olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf olarak atarmısınız.
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #17 Buyrun. Orada gösterildiği gibi yapınca da aktif olmuyor Dosya Ekleri 2C656486-9C4C-41AB-BF56-02170A04E23C.jpeg 306,4 KB · Görüntüleme: 194 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #18 Goksall dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... Security kısmını atabilirmisiniz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #19 Hynior dedi: Security kısmını atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Buyurun Dosya Ekleri image.jpg 244,1 KB · Görüntüleme: 192 Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #20 Goksall dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Benim bilgilerimde yetersiz geldi. Bu konuyu internette araştırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Benim bilgilerimde yetersiz geldi. Bu konuyu internette araştırmanız sizin için daha iyi olacaktır.