Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Bilgisayarda Secure Boot'u aktif etmek istiyorum ama aktif edemiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Çözüm Recep Baltaş 5 Eylül 2021 Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #21 Sıradan Varlık dedi: Maalesef hocam. Benim bilgilerimde yetersiz geldi. Bu konuyu internette araştırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Sıradan Varlık dedi: Maalesef hocam. Benim bilgilerimde yetersiz geldi. Bu konuyu internette araştırmanız sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun vakit ayırdığın için teşekkür ederim.
archbasedmen Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #22 Üzgünüm ama Secure Boot desteği yok gibi görünüyor. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık sağlık olsun. Artı 0 Eksi
Üzgünüm ama Secure Boot desteği yok gibi görünüyor. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık sağlık olsun.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 3 Eylül 2021 #23 Goksall dedi: HP Pavilion G6 Genişletmek için tıkla... Tam olarak modeli nedir? (Pavilion G6 serisisinin hangi modeli?) Artı 0 Eksi
Goksall dedi: HP Pavilion G6 Genişletmek için tıkla... Tam olarak modeli nedir? (Pavilion G6 serisisinin hangi modeli?)
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #24 Unturned dedi: Tam olarak modeli nedir? (Pavilion G6 serisisinin hangi modeli?) Genişletmek için tıkla... HP Pavilion G6 2277ET. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Unturned dedi: Tam olarak modeli nedir? (Pavilion G6 serisisinin hangi modeli?) Genişletmek için tıkla... HP Pavilion G6 2277ET.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 4 Eylül 2021 #25 Goksall dedi: HP Pavilion G6 2277ET. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Artı 0 Eksi
Goksall dedi: HP Pavilion G6 2277ET. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış.
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #26 Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #27 Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com Artı 0 Eksi Çözüm
Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Unturned dedi: BIOS güncellemesi önerecektim de HP sürücüyü paylaşmamış. Genişletmek için tıkla... Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 5 Eylül 2021 #28 Recep Baltaş dedi: Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com Genişletmek için tıkla... Google aramalarında bulamamıştım. Bilgi için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Administrator Password koydunuz değil mi? Olmazsa Load HP Factory Default Keys deyin. Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com Genişletmek için tıkla... Google aramalarında bulamamıştım. Bilgi için teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Eylül 2021 #29 Unturned dedi: Google aramalarında bulamamıştım. Bilgi için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aramada ilk sayfada çıkıyor fakat işletim istemini Windows 8 seçmeniz gerek. Artı 0 Eksi
Unturned dedi: Google aramalarında bulamamıştım. Bilgi için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aramada ilk sayfada çıkıyor fakat işletim istemini Windows 8 seçmeniz gerek.
KS KS Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #30 Recep Baltaş dedi: Administrator password koydunuz değil mi? Olmazsa load HP factory default keys deyin. Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com Genişletmek için tıkla... Oldu aktif edebildim ama şimdi de siyah ekranda hard disk bulunamadı hatası veriyor Legacy'e alınca normal çalışıyor. Goksall dedi: Oldu aktif edebildim ama şimdi de siyah ekranda hard disk bulunamadı hatası veriyor Legacy'e alınca normal çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi de yaptım aynı sorun. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Administrator password koydunuz değil mi? Olmazsa load HP factory default keys deyin. Paylaşmış. Buradan BIOS güncellemesi yapabilir: Driver - | HP® Customer Support support.hp.com Genişletmek için tıkla... Oldu aktif edebildim ama şimdi de siyah ekranda hard disk bulunamadı hatası veriyor Legacy'e alınca normal çalışıyor. Goksall dedi: Oldu aktif edebildim ama şimdi de siyah ekranda hard disk bulunamadı hatası veriyor Legacy'e alınca normal çalışıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi de yaptım aynı sorun.