HP Pavilion G6 ses kesilme sorunu

Daha fazla  
Selamun Aleyküm Technopat üyeleri. Leptopumun markası Hp Pavilon G6 arkadaşlar birden şarkı dinlerken ses gitti Leptoptan. Samsung'un kulaklıgını taktım ses geldi 2 hafta sonra hızlıca kulaklıgı çektim ses gitti. En son yeni bir kulaklık aldım taktım çalıştı 3 gün önce 1.5 saatlik işim vardı. Counter Strike Source kuruyordum Leptopu açık bıraktım eve döndügümde ses gelmiyordu. Tablete telefona takıyordum ses geliyor Leptoptan Youtube'a giriyorum şarkıyı açıyorum. En sağ altta ses simgesine tıkladıgımda bir şey olmuyor. Çalıştıgı zaman yeşil bir şey çıkardı. Ses sürücüleride güncel kayıttan yürütme aygıtlarından ama küçük barda yeşil renk çıkıyor. Resimlerde de göründügü gibi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlatın ara sıra benimkinin başınada geliyor

@JaroxJamaica Dostum Win 10 nasıl geçirecegim bilmiyorum win 7 atacam ama Biosa girmiyor Ayarlardan ayarladım olmuyor her şeyi sıfırlar diyorum Hata veriyor Medya hatası win 7 cd var direk cd takıp atsam bu sefer silinmiyorlar

Birde Ses kartım Yanmış yada bozuk Olsa aygıt yöneticisinde ünlem veya kırmızı işaret gösterirmi Şuanda Ne leptopun Kendi sesi Nede Hapörlerden gelmiyor 3 tane hapörler taktım ama Telefon Tablette çalışıyor

@JaroxJamaica Birde Varsayılan aygıt nedemek? Hapörlerden hapörler Varsayılan aygıt diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…