HP Pavilion G6 Shift Tuşunun Çalışmama Sorunu

Hocam önümüzdeki 3 hafta içinde format atma şansım yok. 3 hafta sonra sonucu yazarım. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim hocam.

Hocam tekrardan merhaba. Geç yazdım kusura bakmayın. Öğrenci yurdunda format atamıyordum, eve gitmem gerekiyordu. Konuya dönersek hocam sorun windows 10 kaynaklı değil. Elimde aynı klavyeden bir tane daha vardı. O klavyeyi bilgisayara takınca düzgün bir şekilde çalıştı. Benim merak ettiğim bir klavyenin neden iki shift tuşu da aynı anda bozulur. Diğer klavyeyi kullanmaya devam edemiyorum çünkü tuşlarından bazıları kırık diye çıkarmıştım bilgisayardan.

Görmeden birşey denilmez. Klavye modelleri de belirtmediğinden, ne zaman hangi klavye ne kadar zaman çalıştı ne kadar sonra ne oldu bunları yazmadığından öncesini bilmeme. Olabilecek şeyler yazdıklarına göre klavyede tuş kırıkları var dediniz tuş kırıkları da bu tür durumları etkiler. Sıvı veya toz birikmesi, kablosunun tam oturmaması, uyumsuz olması, tuş altlarında hasar, ver yollarında çizik gibi şeyler de etkiler. Çalışan olanı takıp devam edin o zaman. İkisinde de sorun varsa yenisini sipariş verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…