Bilgisayarımı 3 gün önce Windows 8.1'e yükselttiğim den beri WİFİ açma kapama tuşu sadece beyaz renkte yanıyor normalde WİFİ'ı kapattığım da turuncu yanıyordu , ralink , realtek ve hp wifi button sürücülerini güncelledim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
EDİT: Kamera biraz eski ondan pek net bir resim değil
Hayır sadece WİFİ LED ışığı sorunum var. WİFİ'I kapattığımda turuncu renk yanıyordu normalde ama Windows 8.1'e geçtiğimden beri hep beyaz ışık yanıyor, belirtiğim gibi kapattığımda turuncu yanması gerekiyor.
Arkadaşlar öncelikle size şundan bahsetmek istiyorum ; Daha önceden konu açmıştım 3 gün öncesinde fakat kimse yardım etmedi nedenini gerekli yetkili biri açıklasın.
Sorunum ise WİFİ led'in de. Normal'de WİFİ'ı kapattığım da turuncu ışık yanıyordu fakat Windows 8.1'e geçtiğimden bu yana turuncu ışık yanmıyor sadece hep beyaz yanıyor nedeni nedir? Bütün ağ sürücüleri güncel. Bu sorunu çok araştırdım fakat hiç bir bilgi bulamadım.
Devre dışı bıraktığınızda, Sarı yanan ışık bluetooth'un ışığıdır. Lakin ışık farklı bi renkte yanıyorsa (Her pc'de farklılık gösterebilir) içeride bi çakışma vardır. Eski sürücüleri yükleyip deneyin. Yada bluetooth'un bios'tan açık olup olmadığını kontrol edin.
Bak konusu ile ilgilenmeyen biz değili sensin! Dün cevap verdiğim halde konunu takip etmiyorsun! Verdiğim cevaba bak, BIOS sürümünü de güncelle, ona göre ilerleyelim. Bir daha konu açarsan forumda bir daha konu açamazsın.
Bak konusu ile ilgilenmeyen biz değili sensin! Dün cevap verdiğim halde konunu takip etmiyorsun! Verdiğim cevaba bak, BIOS sürümünü de güncelle, ona göre ilerleyelim. Bir daha konu açarsan forumda bir daha konu açamazsın.
Suçum varsa affola fakat bu sorundan artık bıktım ve ümidimi kestiğimden konuyla ilgilenmedim,ayrıca verdiğiniz link deki laptop benimki ile uygun değil benim kullandığım model 2212et WİFİ'ın modeli de ralink rt3290. BİOS'da son sürümünü kurmuştum yakın zamanda.
- - - Güncellendi - - -
Sorunu çözdüm eski Windows 8 sürücülerini yükleyince sorunum ortadan kalktı yardım edenlere çok teşekkürler.