Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu gün Recep Ağabeyin tavsiyesi üzerine Windows 8.1'e geçiş yapmaya karar verdim. Ama kafam şuna takıldı. Driverleri HP'nin kendi sitesindenmi, yoksa her donanımın kendi sitesinden mi indireyim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Bu gün Recep Ağabeyin tavsiyesi üzerine Windows 8.1'e geçiş yapmaya karar verdim. Ama kafam şuna takıldı. Driverleri HP'nin kendi sitesindenmi, yoksa her donanımın kendi sitesinden mi indireyim? Şimdiden teşekkürler.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #2 Çoğu sürücüyü 8.1 kuracaktır. Kurulmayan sürücüleri de donanım kimliğile bulup yükleyebilirsiniz.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #3 Wifi, Bluetooth, Ethernet gibi şeyleri kendisi halletsin Ekran kartı gibi bileşenleri ben hallederim zaten. YKTYN dedi: Çoğu sürücüyü 8.1 kuracaktır. Kurulmayan sürücüleri de donanım kimliğile bulup yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kendisi nasıl yüklüyor ? Windows Update ile mi?
Wifi, Bluetooth, Ethernet gibi şeyleri kendisi halletsin Ekran kartı gibi bileşenleri ben hallederim zaten. YKTYN dedi: Çoğu sürücüyü 8.1 kuracaktır. Kurulmayan sürücüleri de donanım kimliğile bulup yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki kendisi nasıl yüklüyor ? Windows Update ile mi?