HP Pavilion G62 oyuna girince çökecek gibi oluyor

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.185

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlarım. HP Pavilion G62 bilgisayarım var. İşletim sistemi Windows 7 Home Basic 64 Bit. İşlemcisi Intel Core i3 işlemci nesili de 3. nesil. RAM'i de 2 GB. Depolama alanı tipi de HDD yani hard disk. Kullanılabilir alan 267 GB. Bilgisayarıma dün Roblox indirdim. Bir oyuna girdim ve bilgisayar çökecek gibi oldu sanki. Ama şu anda durumu iyi. Yani arkadaşlar SSD disk alıp 2 GB RAM'i de 4 GB yapsam oyun oynayabilir miyim bu bilgisayardan kaç FPS alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur hocam. 8 GB olması daha iyi olur hatta.

Merhaba hocam son bir sorum olacaktı da cevap verirseniz çok sevinirim. Bu bilgisayara DDR2 mi almalıyım, 3 mü veya 4 mü bilmiyorum hocam. Cevap verirseniz çok iyi olur.
Kesinlikle DDR3 almalısınız. Şu linke girerseniz daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam. Mesajlarıma cevap verdiniz sizin sayenizde hangi RAM'i alacağımı öğrendim. Allah tuttuğunuzu altın etsin inşaallah.
Rica ederim hocam, ne demek. Sadece bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum yardım edebildiysem ne mutlu. Sorunsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle.

Rica ederim hocam, ne demek. Sadece bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum yardım edebildiysem ne mutlu. Sorunsuz bir şekilde kullanmanız dileğiyle.

Amin hocam. İnşaallah bilgisayar da bana emeklerimin karşılığını verir. Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…