HP Pavilion g62 sisteme Windows 10 kurulabilir mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
1 GB
İşlemci
Intel Core i3 1. Nesil
İnternette minimum sistem gereksinimlerini buldum ama önerilen sistem gereksinimlerini bulmadım. Bilgisayarım HP Pavilion g62. şu anda içinde Windows 7 Home Basic 64 Bit yüklü. İçine de Windows 10 Home 64 Bit kurmak istiyorum. Olur mu acaba? Bilgisayarım'ın RAM'i 4 GB, işlemcisi Intel Core i3 1. nesil, içinde 240 GB SSD var. Kursam mı acaba bilemedim?

Kurulur fakat RAM'i 8 yaparsan sorun olmaz. Zaten SSD kullanıyorsun verimli olur.

Kurulur fakat RAM'i 8 yaparsan sorun olmaz. Zaten SSD kullanıyorsun verimli olur.
Fakat hiç oyun oynamıyorum ki. Gereksiz şeyler de kullanmıyorum. 8 GB RAM hem çok gereksiz hemde pahalı bence. Bir de birçok cihazlarda 4 GB RAM var ama onlarda da Windows 10 var.

Kurulum da bir sıkıntı çıkar mı hocam? Bir de sürücü uyumluluğunu nasıl kontrol edebilirim?

Cihazınız eski cihaz olduğu için eski sürücüleri kuracaktır. Merak etmeyin Windows 7 de çalışan sürücüler Windows 10'da da çalışacaktır. Formattan sonra kendisi indirecektir otomatikman.

Hp laptoplar çok sıkıntılı. Anakarta bağlı kurtarma windows sürümleri var. Ben kurduğumda bir tanesi hariç diğer usb sürücülerini(driver) bulamadım internette. 1 tanesi de zaten her türlü çalışıyordu. Paşa paşa eskisine döndüm. İyi araştırın. Öyle her zaman otomatik indirmiyor. Pavillion yeni makine belki vardır. Ama yoksa uğraşırsınız.

Cihazınız eski cihaz olduğu için eski sürücüleri kuracaktır. Merak etmeyin Windows 7 de çalışan sürücüler Windows 10'da da çalışacaktır. Formattan sonra kendisi indirecektir otomatikman.
Bi de hocam bazıları kurulum yaparken çevrimdışı yapın diyor bazıları da çevrimiçi yapın diyor. Nasıl yapsam ?

Bir de hocam bazıları kurulum yaparken çevrimdışı yapın diyor bazıları da çevrimiçi yapın diyor. Nasıl yapsam?

Çevrim içi yaptır. Formattan sonra internette bağla Windows zaten otomatikman indirecektir. Cihazın eski olduğu için zaten güncel sürücüleri yok çıkarmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…