1 hafta önce ekran kartımda bir sorun yoktu, ağır oyunlarda bile 89 dereceydi, ve 100% kullanım görmüyordu, artık Roblox'ta bile 92 dereceye çıkmaya başladı, nedenini bende bilmiyorum fakat 5 gündür böyle sebebi ne olabilir, masaüstü değil laptop, HP Pavilion Gaming.
Hocam kullanım normal de derece olayı biraz saçma. Zaten laptoplar daha çok ısınıyor ama bu kadar fazla ısınmıyor diye biliyorum. Arkadaşlardan yardım alın, ona göre servise gönderirsiniz.
Sıcaklık değeri çok yüksek. İşlemci için bile yüksek denebilecek. Bakım yaptırıp macunları yenileyebilirsiniz. Yakın zamanda driver güncellemesi falan yapıldı mı?
Sıcaklık değeri çok yüksek. İşlemci için bile yüksek denebilecek. Bakım yaptırıp macunları yenileyebilirsiniz. Yakın zamanda driver güncellemesi falan yapıldı mı?
Benimde tam 2 sene oldu daha bakım yaptırmadım. İşlemci çok ısınıyordu o yüzden turbo boostu kapattım fakat ekran kartı maksimum 80 dereceyi görüyor. O da görürse genelde 75 77 takılıyor.
Benim de tam 2 sene oldu daha bakım yaptırmadım. İşlemci çok ısınıyordu o yüzden Turbo Boost'u kapattım fakat ekran kartı maksimum 80 dereceyi görüyor. O da görürse genelde 75 77 takılıyor.
Bende anlamadım, bilgisayarcıya götürürsem parça çalmasından korkuyorum ama termal macun değiştirme veya bakım çok uzun sürmez diye biliyorum, götürsem kaç saat sürer? Servis çok uzakta olduğu için yollarsam en az 1 Ay'a gelir.
Bende anlamadım, bilgisayarcıya götürürsem parça çalmasından korkuyorum ama termal macun değiştirme veya bakım çok uzun sürmez diye biliyorum, götürsem kaç saat sürer? Servis çok uzakta olduğu için yollarsam en az 1 Ay'a gelir.
Bende uzun süredir tamirciye girmiyorum fakat muhtemelen "1 saate hallederiz kardeşim" der.Baştan acelem var hemen yaparsanız vereceğim derseniz başında durabilirsiniz laptopun.Kabul etmeyene vermeyin illaki birisi tamam hallederim hemen der.
Hocam, PC bozuldu 2 hafta bozuk kaldı, bugün acmaya karar verdim, kuzenlerle birlikte yorgun bir 6 saatin sonunda sorunun fanların dolu olmasında oldugunu anladık, temizledik PC şu an 77 derece sabit oyun oynarken bile korumaya almış kendini.