Arkadaşlar selam bir laptop var ve ben bu laptopu sadece merak ettiğim için atıyorum yani laptop alacağımdan değil onda bir anlaşalım bu atacağım laptop HP Pavilion Gaming 15 laptop güzel özellikler barındırıyor şimdi size atacağım siz bakın ve yorumlayın aklımda 2 soru var ilki bu laptop ısınma yapar mı? İkincisi ise bu laptopa ileride RAM vs. bir şey eklemek istesek garanti dışı kalır mı?
Ürünün linkini atarsanız yorumlayabiliriz, eski Pavilion Gaming'lerde sıkıntı problemi var. Bizzat kullandığım üzere biliyorum fakat yeni kasalarının belli modelleri serin çalışıyor. Ürünün tam model ismine göre bakabiliriz.
Ürünün linkini atarsanız yorumlayabiliriz, eski Pavilion Gaming'lerde sıkıntı problemi var. Bizzat kullandığım üzere biliyorum fakat yeni kasalarının belli modelleri serin çalışıyor. Ürünün tam model ismine göre bakabiliriz.
Acer Nitro 5 AN515-44-R3VA Notebook NH.Q9GEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-44-R6ZW Notebook NH.Q9HEY.002 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-44-R3VA Notebook NH.Q9GEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.