HP Pavilion Gaming 15 alınır mı?

Dostum piyasalarından çok haberim yok ama, sanırım biraz pahalı. İşletim sistemleri için internetten 10 liraya OEM key alarak kendin de orjinal Windows kullanabilirsin. SSD'li bir laptop tercih edebilirsin, açıkçası benim laptopum eski ve HDD'si çok kötü sinir ediyor.

Eğer aynı bilgisayarı daha ucuza görürsen alabilirsin. görmezsen de alabilirsin çünkü bu fiyatlara bu oluyor artık. 1050ti falan olsa bir tane önerirdim ama yok.
Edit: Bilgisayar her yerde 5200 üzeri fiyata satılıyor anlamadım neden burada daha ucuz. Ama Gittigidiyor iyi yerdir herhangi bir sorun olursa yardımcı olurlar. İhtiyacınız varsa almanızı öneririm.

5500 Tl ye kadar sınırım var . İşletim sistemi olan çok iyi laptop biliyorsanız önerebilir misiniz ?
10 tl ye satılan anahtarlar güvenilir değil mi ? Yani çok ucuz . Sıkıntı olmaz değil mi ?
ASUS almanızı tercih ederim. HP bildiğim kadarıyla tek fan.
ASUS FX504GD-58050 i5-8300H 8GB 1TB 8GB SSHD 4GB GTX1050 15.6 FreeDos
https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...x1050-4gb-gddr5-15-6-fullhd-freedos-405395343
Bu ürün nasıl ? Güzel mi ?

Son düzenleme:
Güvenilir. Herkes öyle yapıyor. Onlar tek kullanımlıktır. Ama format atarsanız aynı HDD'yi kullandığınız sürece kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.

Ben 20₺'ye almıştım hala kullanıyorum. Bir sıkıntısını şimdilik görmedim ki şu an ulaşmaya çalışsam ulaşamam adama, banlandı. Bir noktaya kadar güvenli ama 1400₺ vermek nerede 20₺ vermek nerede. Bence değer. @Muhammet 27 Şöyle bir Dell var sıfır kapalı kutu olduğu ve yurtiçi ürünü olduğu yazıyor. Eğer düşünürseniz güzel bilgisayar. Ayrıca 2.el düşünüyor musunuz ? Bir alt modeli 7577'yi daha uyguna alabilirsiniz. 7577 için 3 alternatif; 1) 2) 3). Lenovo y520 de var 4500₺'ye 1050ti satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…