Çözüm HP Pavilion Gaming 15 anormal FPS düşmesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeropole52

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Electrical Electronics Engineer
Merhaba, geçen hafta salı günü HP Pavilion Gaming 15-DK1008NT aldım. Performansından çok memnundum, oyunlarda da test ettim. 2. gün birden 180 FPS aldığım oyunda 20 FPS almaya başladım. Driverları silip yükledim, akla gelecek her şeyi yaptım. Bir de ne göreyim? Laptop'u şarjdan çıkarıp tekrar taktığım zaman FPS'im 180 oldu Böyle bir sorun yaşıyorsanız evham yapmadan önce bu komik çözümü denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komik bir çözüm değil prize bağlı olmadığı zaman pil ömrü uzasın diye güç azaltılır. Ufak tefek seyler dışında prizde kullanmanı tavsiye ederim.

Komik bir çözüm değil prize bağlı olmadığı zaman pil ömrü uzasın diye güç azaltılır. Ufak tefek seyler dışında prizde kullanmanı tavsiye ederim.
Prize bağlıyken sorunu yaşıyordum, çıkar-tak yapınca düzeldi.

Bunu sağ alttakı priz simgesine tıklayarak güç tasarrufunda mı performans modunda mı bakarak kontrol edebilirsin, düzenleyebilirsin.
Anlamıyorsunuz galiba teknoloji özürlüsü değilim, zaten performans modunda bilgisayar. Kronik bir problem bu yabancı forumlarda da okudum arkadaşlara yardımı olur diye konu açtım, yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.

Kimin ne kadar bilgi bildiğini bilemem o bilgisayara sahip değilim genel anlamda yararı olabilir diye yardımcı olmak istedim ama bunu bile kibarlıkla karşılayamıyorsunuz, bilgisiz değilim egolarına kapılıyorsunuz. İyi forumlar dilerim.

Bunun egoyla veya karakter tahminiyle alakası yok, ilk mesajda " Laptop'u şarjdan çıkarıp tekrar taktığım zaman FPS'im 180 oldu " yazdığımı giriş seviyesinde Türkçe konuşmayı bilen birisi cihazın pilde çalışmadığı kanısına varırdı. İyi forumlar dilerim.

Bende de oldu yemin ederim FPS 30'du Fortnite de jarza taktım bir baktım 110 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…