HP PAVILION GAMING 15-BC004NT nasıldır ?

mete52

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TBHDD-15.6"-GTX960-W10

Ürünün özellikleri bunlar siz ne düşünüyorsunuz? HP'lerde ısınma sorunu olduğunu duymuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarım saat kadar önce vatandaydim.2999 tl satış fiyatı vardı.Bir tane de asus begendim özellikleri neredeyse aynı 4gb ram vardı fazladan ek olarak.O da 3300 gibi bi fiyati vardı.Satış elemanı özellikle hp ye yönlendirdi beni.İnternette yazıyorlar ısınma sorunu falan dedim ama adam o eski modellerde vardı dedi ısrarla beni hp ye yonlendirdi.Ne hikmetse yarın 600 liraya yakın zam geliyormuş bu modele.Killanmadım değil ama kararsızim şu an.Almali miyim sizce ?

Bir düşünün derim gerçek oyuncu laptopları neden kalın yapılıyor genelde? Soğutma sistemleri çok güçlü olduğu için normal laptoplara göre. Gaming laptop diye satılan oyuncu laptopu olmayan süslenmiş modelleri almayınız ilk sene memnun kalırsınız sonra başlar sorunlar. Bu fiyata tek önerim var oda Dell 7559' dur. Satış elemanları sattıkları cihaz başına ücret aldıkları için her şeyi söylerler kanmayınız.

Arkadaşlar Merhaba. Bu bilgisayarı 3 gün önce aldım ve sadece cs go oyunu oynamak için aldım diyebilirim.oyunu yükledim ve görüntü ayarlarını orta seçeneklerde ayarladım. oyuna başladıgımda ilk 15 dakika fps 200 250 arasında degisiyor bu süper degerlerdir çok hosuma gitti fakat 15 dk sonra birden bu degerler 40-50 civarına iniyo ve buralarda gezmeye devam ediyor bir daha yükselmiyor ve bu kasmalara takılmalara neden oluyor. ısınmadan olmadıgını tespit ettim diger tüm forumlarda yazan işlemleri uyguladım fakat sonuc alamadım. bu sorunla karsılasan yada çözümünü bilen bu pc yi kullanan arkadaşlar varsa ve dönüş yapabilirlerse çok sevinirim.

Arkadaşlar Merhaba. Bu bilgisayarı 3 gün önce aldım ve sadece cs go oyunu oynamak için aldım diyebilirim.oyunu yükledim ve görüntü ayarlarını orta seçeneklerde ayarladım. oyuna başladıgımda ilk 15 dakika fps 200 250 arasında degisiyor bu süper degerlerdir çok hosuma gitti fakat 15 dk sonra birden bu degerler 40-50 civarına iniyo ve buralarda gezmeye devam ediyor bir daha yükselmiyor ve bu kasmalara takılmalara neden oluyor. ısınmadan olmadıgını tespit ettim diger tüm forumlarda yazan işlemleri uyguladım fakat sonuc alamadım. bu sorunla karsılasan yada çözümünü bilen bu pc yi kullanan arkadaşlar varsa ve dönüş yapabilirlerse çok sevinirim.

Kardeş Sitesinde verilen gerekli bios güncellemelerini yap ekran kartı vs güncellemelerinin hepsini yap düzeliyor büyük ihtimal klavyede basılı kalma sorunuda yaşamışsındır bios güncelleyince düzeliyo

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı