HP Pavilion Gaming 15-CX0039NT fan zor dönüyor

mazestra

Picopat
Daha fazla  
Selam. Elimde HP Pavilion Gaming 15-CX0039NT mevcut. Bir süredir fanıyla ilgili sorun olduğunu düşünüyordum fakat bugün sorun iyice büyüdü. Kasayı açtığımda işlemci fanının zar zor dönduğünü gordüm. Ufak bir temizlemenin ardından kapatıp tekrar kullanmaya başladım. Bir süre sonra fandan fenasal sesler gelmeye başlayınca kapatıp tekrar açtım kasayı. Fanın neredeyse dönmediğini görünce cıkartıp temizledim biraz ve yağladım. Şu anda daha iyi dinüyor ama denemek için PC'yi çalıştırdığımda fanı döndürmediğini bu yüzden fan çalışmıyor hatasıyla hiç başlamadığını gördüm. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cevabınız için öncelikle teşekkürler. Bilgisayar acil lazim servis baya sürer ondan dolayı yerelde bi bilgisayarcıya göstermeyi düşünüyorum öncelikle. Bir de anlattığım gibi sorun küçük ölçekliymiş gibi geliyor bana. Yani fan dönüyor ama zor dönüyor, sanki bişeye takılıyormuş gibi

Hocam soldakimi sağdaki mi? Soldaki metale değiyormuş gibi geldi bana.

Hocam bu arada garantisi var mı? Garantisini bozmuş olmayın durduk yere.

Sağdaki fan hocam. Garantinin bu şekilde bozulma ihtimali olduğunu az önce ögrendim umarım bozmamışımdır. Yine de teknik servisi bi deneyeceğim. Ama sorun bana küçük çaplıymış gibi geliyor. Ondan dolayı servise göndermeden halledebilirsem süper olacak. Pc acil lazim

Hocam eğer servise göndermezseniz garanti zaten bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…