Daha 3 ay kadar önce satın almış olduğum HP Pavilion Gaming 15-DK0021NT bilgisayarım son birkaç gündür boştayken de dahil kendi kendine donmaya başladı, bilgisayarda donanım olarak sadece ekleme yaptığım 8 GB'lık RAM var ama sorunun ondan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü aldığım hafta eklemiştim RAM'i ve şu ana kadar sıkıntı çıkartmadı bana, sadece son birkaç gündür böyle bir şey var. Herhangi bir hata vermiyor kesinlikle, görüntü de gitmiyor, o sırada ne açıksa o şekilde donup kalıyor sadece bilgisayar. Önce Windows üstünden RAM'i kontrol ettirdim ve bir sorun çıkmadı, daha sonra Kaspersky ile virüs taraması yaptırdım ve onda da bir dosya buldu sadece, onu da sildirdim. Daha sonra ise HD Tune indirip bad sector taraması yaptırdım, taramada bad sector bulmadı ama "health" sekmesinde aşağıda da göreceğiniz gibi sarı bir satır gördüm. Bunun haricinde bilgisayarda sadece bir SSD ve bir HDD takılı olmasına rağmen birkaç tane daha depolama birimi buldu, onların ne olduğunu anlamadım bile açıkçası ben de. Sorunum harddiskten kaynaklanıyor olabilir mi? Bilgisayarımı garantiye yollamalı mıyım?
Bu diğer gözüken depolama aygıtları virüs kaynaklı bir şeyler olabilir mi? Kaspersky harici bir program ile tekrar tarama yapmalı mıyım?