Evet o işlemci biraz daha iyi hatta depolaması da fazla olması avantaj ancak 1 TB harddiske 250 lira değer biçin, sonradan eklemesi zor bir şey değil. Önceliğiniz değişmeyen parçalar olan ekran kartı ve işlemci olmalı. GTX 1650 seçimi güzel. Ama işlemci kısmında ben AMD'nin laptoplarda gaming anlamında geri kaldığını düşünüyorum. Eğer oyun oynamak için alacaksanız aşağıda attığımı tavsiye ederim. intel 9300H işlemci; amd 3750H'den bench testlerinde %12 kadar daha performanslı. Harddiski sonradan ekleyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım. Satıcı ile iletişime geçip işin garanti kısmını da sorun tabi.
Acer Nitro Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1650 Linux en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam Acer'ın başka bir modelini buldum özellikler çok daha iyi, fiyatı da çok iyi bana pek mantıklı gelmedi. Model kodunu arattığımda doğruluğunu teyit edecek başka bir yer de bulamadım. Acer'ın kendi sitesinde dahi modelin özelliklerini yazmamışlar. Sizce doğru mudur bu özellikler?