kalayfolyo Zeptopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Merhaba kullandığım laptopun RAM'ini 16 GB(8x2)'a yükseltmek istiyorum bunun için tavsiyeye ihtiyacım var. Teşekkürler. CPU-Z ekran görüntüleri: Dosya Ekleri memory.PNG 108,2 KB · Görüntüleme: 60 spd.PNG 162,7 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kullandığım laptopun RAM'ini 16 GB(8x2)'a yükseltmek istiyorum bunun için tavsiyeye ihtiyacım var. Teşekkürler. CPU-Z ekran görüntüleri:
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 25 Ağustos 2022 #2 İkitane bundan alabilirsiniz hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...pQ8Wx7ypkXh3OekOXVqKAdD6O2nfBXxhoC6AEQAvD_BwE düşük clli bir şeyler de alınabilir ama fiyatlarina oranla değmez gibi. Bu arada AIDA64'ten kac MHz desteklediğine bakarsanız o MHz'de birşeyde alabilirsiniz.
İkitane bundan alabilirsiniz hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...pQ8Wx7ypkXh3OekOXVqKAdD6O2nfBXxhoC6AEQAvD_BwE düşük clli bir şeyler de alınabilir ama fiyatlarina oranla değmez gibi. Bu arada AIDA64'ten kac MHz desteklediğine bakarsanız o MHz'de birşeyde alabilirsiniz.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Hocam önünüzde iki seçenek var 1) Elinizdeki 8 GB tek modülü satıp yerine kit halinde 2x8GB CL17 2666MHz RAM almak 2) Elinizdeki RAM'i kullanmaya devam edip yanına tek modül 8 GB CL17 2666MHz RAM almak. İki yöntemde sizin işinizi görür tavsiyem eğer ekonomi el verirse ilkini uygulamanız olacaktır iyi Sosyaller.
Hocam önünüzde iki seçenek var 1) Elinizdeki 8 GB tek modülü satıp yerine kit halinde 2x8GB CL17 2666MHz RAM almak 2) Elinizdeki RAM'i kullanmaya devam edip yanına tek modül 8 GB CL17 2666MHz RAM almak. İki yöntemde sizin işinizi görür tavsiyem eğer ekonomi el verirse ilkini uygulamanız olacaktır iyi Sosyaller.
kalayfolyo Zeptopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 voici cest moz dedi: Hocam önünüzde iki seçenek var 1) Elinizdeki 8 GB tek modülü satıp yerine kit halinde 2x8GB CL17 2666MHz RAM almak 2) Elinizdeki RAM'i kullanmaya devam edip yanına tek modül 8 GB CL17 2666MHz RAM almak. İki yöntemde sizin işinizi görür tavsiyem eğer ekonomi el verirse ilkini uygulamanız olacaktır iyi Sosyaller Genişletmek için tıkla... 4x2 var sistemde hocam o nedenle 2 tane 8 gb almayı düşünüyorum bahsettiğiniz modelden.
voici cest moz dedi: Hocam önünüzde iki seçenek var 1) Elinizdeki 8 GB tek modülü satıp yerine kit halinde 2x8GB CL17 2666MHz RAM almak 2) Elinizdeki RAM'i kullanmaya devam edip yanına tek modül 8 GB CL17 2666MHz RAM almak. İki yöntemde sizin işinizi görür tavsiyem eğer ekonomi el verirse ilkini uygulamanız olacaktır iyi Sosyaller Genişletmek için tıkla... 4x2 var sistemde hocam o nedenle 2 tane 8 gb almayı düşünüyorum bahsettiğiniz modelden.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 kalayfolyo dedi: 4x2 var sistemde hocam o nedenle 2 tane 8 GB almayı düşünüyorum bahsettiğiniz modelden. Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam kusura bakmayın o zaman elinizdeki 2x4GB'ı satın ilk seçenek için.
kalayfolyo dedi: 4x2 var sistemde hocam o nedenle 2 tane 8 GB almayı düşünüyorum bahsettiğiniz modelden. Genişletmek için tıkla... Görmemişim hocam kusura bakmayın o zaman elinizdeki 2x4GB'ı satın ilk seçenek için.
kalayfolyo Zeptopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #6 Artoria Pendragon dedi: İkitane bundan alabilirsiniz hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...pQ8Wx7ypkXh3OekOXVqKAdD6O2nfBXxhoC6AEQAvD_BwE düşük clli bir şeyler de alınabilir ama fiyatlarina oranla değmez gibi. Bu arada AIDA64'ten kac MHz desteklediğine bakarsanız o MHz'de birşeyde alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyorum hocam uygun mudur?
Artoria Pendragon dedi: İkitane bundan alabilirsiniz hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...pQ8Wx7ypkXh3OekOXVqKAdD6O2nfBXxhoC6AEQAvD_BwE düşük clli bir şeyler de alınabilir ama fiyatlarina oranla değmez gibi. Bu arada AIDA64'ten kac MHz desteklediğine bakarsanız o MHz'de birşeyde alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyorum hocam uygun mudur?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.902 Makaleler 9 Çözümler 1.035 26 Ağustos 2022 #7 Evet hocam.