RDR2,Cyberpunk ve Detroit gibi oyunları oynayabiliyorum 3.nesil işlemcide, bu 5.nesil bir tık daha rahat gezersiniz.Bu pc'yi alırsam GTA 5,VALORANT,LOL,CS:GO gibi oyunları rahat oynarmıyım hocam.
Merak ettimde.
RDR2,Cyberpunk ve Detroit gibi oyunları oynayabiliyorum 3.nesil işlemcide, bu 5.nesil bir tık daha rahat gezersiniz.Bu pc'yi alırsam GTA 5,VALORANT,LOL,CS:GO gibi oyunları rahat oynarmıyım hocam.
Merak ettimde.
Aynı cihaz bende de var tek farkı 3.nesil olması.
Ne kadar?Hele süre sınırm geçsin 5800H olan modeli içinde konu açacağım. Ancak o biraz pahalı.
Oha.RDR2,Cyberpunk ve Detroit gibi oyunları oynayabiliyorum 3.nesil işlemcide, bu 5.nesil bir tık daha rahat gezersiniz.
Ben aldım hemen. Güzel fiyat.
Bir tık değil. 3 serisinin ryzen 7'si i5 9.nesilden daha güçsüz. Bu işlemci ise I7 10750H gibi bir şey. Yani çok çok daha güçlü.RDR2,Cyberpunk ve Detroit gibi oyunları oynayabiliyorum 3.nesil işlemcide, bu 5.nesil bir tık daha rahat gezersiniz.
Vay be.Bir tık değil. 3 serisinin ryzen 7'si i5 9.nesilden daha güçsüz. Bu işlemci ise I7 10750H gibi bir şey. Yani çok çok daha güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.