Merhabalar, 9 ay önce GTX 1650 Ryzen 3550H HP Pavilion 15 notebookunu aldım. Son 1-2 aydır 10-15'lere varan FPS kaybı yaşıyorum. Normalde yüksek ayarlarda 60 FPS çalışması gereken birçok oyun orta ayarlarda 45-50 bandında çalışıyor ve bu da sinir bozucu bir hal alıyor. DDU ile driverları silip yeniden kurmayı denedim ama fark olmadı. NVIDIA Denetim Masası'ndan da ayarlar yaptım, oyunların GTX kartımla çalışmasını seçtim ancak sonuç değişmedi. Format atmam durumunda performans artışı yaşar mıyım? Teşekkürler.
Merhaba, geçen hafta salı günü HP Pavilion Gaming 15-DK1008NT aldım. Performansından çok memnundum, oyunlarda da test ettim. 2. gün birden 180 FPS aldığım oyunda 20 FPS almaya başladım. Driverları silip yükledim, akla gelecek her şeyi yaptım. Bir de ne göreyim? Laptop'u şarjdan çıkarıp tekrar...
Merhaba, geçen hafta salı günü HP Pavilion Gaming 15-DK1008NT aldım. Performansından çok memnundum, oyunlarda da test ettim. 2. gün birden 180 FPS aldığım oyunda 20 FPS almaya başladım. Driverları silip yükledim, akla gelecek her şeyi yaptım. Bir de ne göreyim? Laptop'u şarjdan çıkarıp tekrar...
teşekkürler ancak benim sorunum arkadaşınki gibi değil 15-20 fps kayboluyor ve bu şarj işlemi de işe yaramadı. format atmayı düşünüyorum ne denli işe yarar sizce?
teşekkürler ancak benim sorunum arkadaşınki gibi değil 15-20 fps kayboluyor ve bu şarj işlemi de işe yaramadı. format atmayı düşünüyorum ne denli işe yarar sizce?
virüs taraması yapıtm ve çok önceden indirmiş olduğum bir programın kalıntıları tehlikeli olarak algılandı ve silindi. birazdan oyunda da test edeceğim teşekkürler yardım için.