Çözüldü HP Pavilion Gaming 15 laptopta işlemci değişimi yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yapılamaz ama bu asla change edilemeyeceği anlamına gelmez. Aynı modelin farklı modellerinin anakartlarını alabilirsin. Ben öyle yapmıştım açıkçası gayet iyiydi. O zaman bilgisayarım 2.500 TL iken 1.000TL'ye mal olmuştu bana.
Yapılamaz ama bu asla change edilemeyeceği anlamına gelmez. Aynı modelin farklı modellerinin anakartlarını alabilirsin. Ben öyle yapmıştım açıkçası gayet iyiydi. O zaman bilgisayarım 2.500 TL iken 1.000TL'ye mal olmuştu bana.

Çözüm
Açıkçası kendim yapabileceğim bir şey değil bilgisayarcılarda yapıyorlar mı?

Açıkçası kendim yapabileceğim bir şey değil bilgisayarcılarda yapıyorlar mı?
Bilgisayarcının pek fiyat konusunda yardımcı olacağını düşünmüyorum. Sahibindende 1 ay kadar dolanıp aynı bilgisayarın kırık kasa, çöp ekran halini bulup anakart aktarımı yaptım. Senin kovalamana bağlı bir şey yani öyle söyleyeyim.

@Unlucky Batur dediğiniz şey mantıklı ama uygun fiyata yapılabilmesi pek mümkün değil gibi duruyor.
Dediğim gibi kovalamak gerekiyor. Hazır bir şekilde anakart temini Hewlett-Packard çalışanı değilseniz imkansıza yakın maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…