V visualrew Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 35 29 Ağustos 2019 #1 Herkese iyi günler dilerim dostlar. Aranızda bu laptopu kullanan var mı acaba? Her yerde HP markasının ısınması konuşuluyor. Bu bilgisayarda ısınma sorunu var mıdır acaba? Ya da 8000 TL'yi geçmeyecek şekilde başka öneriniz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2019
Herkese iyi günler dilerim dostlar. Aranızda bu laptopu kullanan var mı acaba? Her yerde HP markasının ısınması konuşuluyor. Bu bilgisayarda ısınma sorunu var mıdır acaba? Ya da 8000 TL'yi geçmeyecek şekilde başka öneriniz var mıdır?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.770 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2019 #2 Ben model önermem pek ama içinde aynı GPU barındıran MSI modellerini araştırabilirsiniz.
V visualrew Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 35 30 Ağustos 2019 #3 claus dedi: Ben model önermem pek ama içinde aynı GPU barındıran MSI modellerini araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MSI modelleri aynı özelliklerdeyken bütçemi aşıyor ne yazık ki hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2019
claus dedi: Ben model önermem pek ama içinde aynı GPU barındıran MSI modellerini araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MSI modelleri aynı özelliklerdeyken bütçemi aşıyor ne yazık ki hocam.