Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 19 Mart 2021 #1 Herkese iyi günler. Bende "HP Pavilion Gaming Mouse 300" var. Resimdeki bende olan mouse: Mouse'un yanlarındaki tuşlardan herhangi birine makro atamak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler . Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Herkese iyi günler. Bende "HP Pavilion Gaming Mouse 300" var. Resimdeki bende olan mouse: Mouse'un yanlarındaki tuşlardan herhangi birine makro atamak istiyorum. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler .
nhally Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 19 Mart 2021 #2 Mousende makro özelliği varsa yapabilirsin tabiki driver indirip. Fakat sanırım mousenin driver i yok. İnternette bulamadım. HP nin kendi sitesinden baktım fakat olumlu sonuç alamadım Artı 0 Eksi
Mousende makro özelliği varsa yapabilirsin tabiki driver indirip. Fakat sanırım mousenin driver i yok. İnternette bulamadım. HP nin kendi sitesinden baktım fakat olumlu sonuç alamadım
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 19 Mart 2021 #3 3. Parti ile yaparsın ancak önermem. Artı 0 Eksi