S sedron Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #1 Herkese iyi günler. HP Pavilion Gaming notebookum var ve yeni yeni bir sorun olmaya başladı. Sorun şu: Laptop açık veya kapalıyken nadiren bip sesi geliyor 1 saniyeliğine ve şüphelenmeye başladım. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
Herkese iyi günler. HP Pavilion Gaming notebookum var ve yeni yeni bir sorun olmaya başladı. Sorun şu: Laptop açık veya kapalıyken nadiren bip sesi geliyor 1 saniyeliğine ve şüphelenmeye başladım. Sebebi nedir?
Perry Picopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 452 Yer Patagonya 29 Kasım 2020 #2 Muhtemelen bilgisayarın sana sövüyor buna karşılık kendini sansürlüyor diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
B bilge_qq Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 72 29 Kasım 2020 #3 Ses sürücülerinden olabilir belki güncellerseniz düzelebilir. Artı 0 Eksi
KS KS S sedron Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #4 bilge_qq dedi: Ses sürücülerinden olabilir belki güncellerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çünkü PC kapalıyken de geliyor bu ses. Artı 0 Eksi
bilge_qq dedi: Ses sürücülerinden olabilir belki güncellerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çünkü PC kapalıyken de geliyor bu ses.